Persbericht – Crypto assetmanager Tokenbox lanceert alfa-versie van platform en wordt genoteerd aan Hotbit-ruilbeurs

Persbericht - Groot nieuws uit de Tokenbox project - het team presenteerde de alfaversie van het crypto assets management platform. Eerste gebruikers zijn welkom om de basisfuncties van het platform te testen.

De functionaliteiten omvatten een mogelijkheid om te registreren, een verificatieprocedure (KYC) en een bonusprogramma. Wie zich registreert, is als eerste op de hoogte van het ontwikkelingsproces en van de ontwikkelsnelheid van het platform. De gebruikers kunnen de nieuwe functies ook testen als ze worden toegevoegd.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Tokenbox

Het uitvoeren van de verificatieprocedure bespaart veel tijd, zodat een Tokenbox gebruiker het niet helemaal opnieuw hoeft te doen nadat het platform officieel gelanceerd is, en het meteen in gebruik hoeft te nemen. Ook zal dit het Tokenbox analytics-team helpen om toekomstige klanten eerder en beter te kennen en er rekening mee te houden bij het verbeteren van de diensten van het platform.

Met het bonusprogramma, dat ook beschikbaar is op het platform Tokenbox, kan elke geregistreerde en geverifieerde gebruiker tot 10 vrienden uitnodigen door het delen van een verwijzingslink. Er is een bonus van 2 TBX voor een eigen verificatie van een gebruiker, en 2 TBX meer voor elke gecontroleerde vriend. TBX tokens kunnen gebruikt worden nadat de platformen gelanceerd zijn en een multi-valuta portemonnee is toegevoegd aan de Tokenbox features lijst. Volgens het team komen er de komende maanden meer bonusprogramma's aan.

Hotbit exchange

Een ander opwindend nieuws is dat de Tokenbox wordt genoteerd op Hotbit ruilbeurs per 5 juni. TBX-tokens zijn momenteel verkrijgbaar bij de Yobit-, BancorNet- en IDEX-ruilbeurzen. Nu worden ze toegevoegd aan Hotbit, een van de snelst ontwikkelende markten in de crypto-industrie, waarvan de handelsvolumes in de eerste helft van 2018 al zijn toegenomen. Het Hotbit-team is internationaal, met specialisten uit Singapore, Taiwan en de beurs opereert binnen de jurisdictie van Estland en de Europese Unie. Hotbit was de eerste beurs met bekende tokens als NEXO en HOLO. Tokenbox en Hotbit gaan een langdurige samenwerking aan, en beide teams overwegen serieus om op elk moment snel een samenwerkingsprogramma te starten.

Pavel Salas, Tokenbox CEO: "We zijn zeer verheugd om de eerste gebruikers van de Tokenbox uit te nodigen om zich te registreren op het platform en samen aan onze reis te beginnen. Mijn team heeft de afgelopen zes maanden hard gewerkt en we hopen zoveel mogelijk feedback te krijgen van onze gebruikers en klanten. Ontwikkelaars, analytici, juristen, marketing- en mediadeskundigen - we zijn nog maar net begonnen! De grote release staat voor de deur en we houden de community op de hoogte van meer functies, aanbiedingen en samenwerkingsverbanden die we op dit moment aan het voorbereiden zijn. Tot eind 2018 zal het platform volledig competitief en operationeel zijn, dus blijf op de hoogte!

ICO verkoop

Tokenbox, opgericht door The Token Fund team, is een uniek ecosysteem dat cryptocurrencyfondsen onder controle van professionele portefeuillebeheerders en -handelaars enerzijds en beleggers anderzijds combineert. Nieuw ontwikkelde handelsterminal-, multi-valuta portemonnee-, verplichte KYC- en AML-procedures behoren tot de belangrijkste voordelen van de Tokenbox. Het project haalde 8,3 miljoen dollar op tijdens ICO.

VIDEO INTERVIEW Olga Yaroshevskaja, PR-manager Tokenbox

Lees meer over:
cryptoexchangeICO

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...