Persbericht: Een van de meest toonaangevende tandartspraktijken van Silicon Valley accepteert Dentacoin als betaalmiddel

Persbericht – Shine Dental, een van de meeste toonaangevende tandartspraktijken van Silicon Valley, gevestigd in Fremont, Californië, gaat Dentacoin, de digitale munt van de tandheelkunde, als betaalmiddel gebruiken.

Shine Dental

Shine Dental wordt geleid door de gerenommeerde tandarts Dr. Swapna Raveendranath. Zijn expertise is onder meer het bleken van tanden, het zetten van kronen en implantaten. Ook is hij een gecertificeerde leverancier van Invisalign.

Dr. Swapna Raveendranath is onlangs onderscheiden als “Beste Tandarts” in de regio, na de “Best of Fremont Reader’s Choice”-wedstrijd in 2016. Met haar nieuwe initiatief om cryptocurrencies in haar praktijk te implementeren, poogt Dr. Raveendranath haar reis voort te zetten om ,,voor elke patiënt in de gemeenschap” te zorgen en hen kwalitatieve, betaalbare en toegankelijke tandheelkundige zorg te bieden. De kliniek verheugt zich op de samenwerking met Dentacoin om cryptovaluta in de praktijk te brengen.

bitcoin meester

Gratis zorg

Dr. Swapna is ook betrokken bij filantropie, met het Scholar Award Program, haar meest recente initiatief. Het biedt gratis levenslange tandheelkundige zorg aan studenten, die uitblinken in hun vakgebied, maar zich om financiële redenen geen tandheelkundige verzekering kunnen afsluiten.

Persdienst AB Newswire zegt hierover: “De populariteit van digitale valuta heeft ertoe geleid dat veel tandheelkundige diensten dit nieuwe betaalmiddel hebben ingevoerd. Tandheelkundige klinieken die betalingen in cryptomunten hebben ingevoerd, krijgen veel aanvragen van collega’s uit de VS. Met dit in het achterhoofd en de techniek-gesavvy menigte van Silicon Valley, zou Shine Dental gemakkelijk de eerste plaats voor tandheelkundige behandeling kunnen worden die specifiek aan dit bijzondere publiek richt.

Dentacoin netwerk breidt zich uit

Shine Dental vervoegt het Dentacoin Network samen met tweeëntwintig andere tandartspraktijken over de hele wereld, gevestigd in de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Nederland, Hongarije, Bulgarije, Servië, Maleisië, Taiwan, Pakistan, Fiji, India. Bekijk hier alle Dentacoin partners.

Meer informatie over Dr. Swapna Raveendranath en Shine Dental >>:

Meer informatie over Dentacoin >>

Meer lezen over Dentacoin?

Overige informatie:
DentaVox Market Research Platform
Dentacoin Foundation
Trusted Reviews
Dentacare (Mobile App)

INTERVIEW Jeremias Grenzebach (Dentacoin): “Onze blockchain wordt het toekomstige besturingssysteem van de tandartsindustrie”

Dit persbericht is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Dentacoin.

 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!