Ad Clicks : Ad Views :

Persbericht: Nederlandse startup Trustier geeft 1 bitcoin weg!

/
/
/
235 Views
Spread Your Crypto Love

De Nederlandse startup Trustier waardeert vertrouwen. Binnen de Trustier community geven gebruikers (zowel individuen als organisaties) elkaar Trustcoins, stukjes digitaal vertrouwen. Om deze community verder op te bouwen organiseert het bedrijf een jaarlijkse Trust Challenge: de Battle of the Tribes. De Battle is bedoeld ter bevordering van het creëren van online vertrouwensnetwerken. Deze worden Trust Tribes genoemd op het platform.

Hoe werkt het?

Op het Trustier platform kun je Trustcoins geven en ontvangen. Trustcoins zijn eenheden van vertrouwen, nu nog bijgehouden via een centrale database, maar in de toekomst via de blockchain. Iedere gebruiker die je minimaal 5 Trustcoins hebt gegeven en waarvan je ook minimaal 5 Trustcoins hebt ontvangen, worden automatisch toegevoegd aan je Tribe. Alle Tribes worden gerangschikt op basis van het aantal gebruikers in de Tribe vermenigvuldigd met de Tribe Tier (de gemiddelde betrouwbaarheid van de leden van de Tribe, een getal tussen -10 en +10).

Win een bitcoin!

De Tribe met de hoogste score (aantal gebruikers x Tribe Tier) op 15 juli 2018, 20:00 CET wint een bitcoin! De Tribe Leader ontvangt een halve bitcoin en alle gebruikers in zijn/haar Tribe ontvangen een gelijk deel van een halve bitcoin.

Deelname is eenvoudig en gratis door het aanmelden bij Trustier en het activeren van de Challenge via je Settings/Wijzig Account pagina. Door deelname aan de Battle ga je akkoord met de Voorwaarden die hier te vinden zijn.

Doe mee met de Battle of the Tribes en win 1 bitcoin!

Interview oprichter Mark Leenards van Trustier

Bekijk ook het interview dat we met Mark Leenards hadden tijdens de Blockchain Innovation Conference.

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ledger Nano S voor slechts €79!

Nieuwe partner: Hodler Company

Contentpartner: Cyber Capital

Cryptics actie: Win een Lambo!

Actie: gratis Tokenbox tokens

Nieuwe partner: Tokenbox.io

ACTIE Digital Florins!

Maandactie: schrijf je in en win een HODL cap!

Partner: Dentacoin

Deze start-up uit Maastricht bouwt aan een blockchain-oplossing voor uw tandarts, de Dentacoin (persbericht)

Nieuwe contentpartner

Nieuwe mediapartner: Coinpost.jp

This div height required for enabling the sticky sidebar


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch