Acties ICO Persberichten

Persbericht: Nederlandse startup Trustier geeft 1 bitcoin weg!

De Nederlandse startup Trustier waardeert vertrouwen. Binnen de Trustier community geven gebruikers (zowel individuen als organisaties) elkaar Trustcoins, stukjes digitaal vertrouwen. Om deze community verder op te bouwen organiseert het bedrijf een jaarlijkse Trust Challenge: de Battle of the Tribes. De Battle is bedoeld ter bevordering van het creëren van online vertrouwensnetwerken. Deze worden Trust Tribes genoemd op het platform.

   
   

Hoe werkt het?

Op het Trustier platform kun je Trustcoins geven en ontvangen. Trustcoins zijn eenheden van vertrouwen, nu nog bijgehouden via een centrale database, maar in de toekomst via de blockchain. Iedere gebruiker die je minimaal 5 Trustcoins hebt gegeven en waarvan je ook minimaal 5 Trustcoins hebt ontvangen, worden automatisch toegevoegd aan je Tribe. Alle Tribes worden gerangschikt op basis van het aantal gebruikers in de Tribe vermenigvuldigd met de Tribe Tier (de gemiddelde betrouwbaarheid van de leden van de Tribe, een getal tussen -10 en +10).

   

Win een bitcoin!

De Tribe met de hoogste score (aantal gebruikers x Tribe Tier) op 15 juli 2018, 20:00 CET wint een bitcoin! De Tribe Leader ontvangt een halve bitcoin en alle gebruikers in zijn/haar Tribe ontvangen een gelijk deel van een halve bitcoin.

Deelname is eenvoudig en gratis door het aanmelden bij Trustier en het activeren van de Challenge via je Settings/Wijzig Account pagina. Door deelname aan de Battle ga je akkoord met de Voorwaarden die hier te vinden zijn.

Doe mee met de Battle of the Tribes en win 1 bitcoin!

nano x

Interview oprichter Mark Leenards van Trustier

Bekijk ook het interview dat we met Mark Leenards hadden tijdens de Blockchain Innovation Conference.

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Bitcoin Magazine NL maakt gebruik van cookies voor een optimale ervaring. Accepteren Lees verderWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com