Prem’s Crypto Market Weekend Update: bitcoin dipt even onder 6.000 dollar; McAfee vergiftigd?

Actuaris en cryptovlogger Premindra Rajaram, geboren en getogen in Amsterdam, gaat voor Bitcoin Magazine NL regelmatig een update geven over de laatste ontwikkelingen op de cryptovalutamarkt. In deze vierde en vijfde aflevering: bitcoin dipt onder 6.000 dollar en John McAfee is opgenomen in het ziekenhuis na een vergiftiging.

Prem’s Crypto Market Weekend Update

Over Premindra Rajaram

Premindra Rajaram is een zeer ervaren actuaris en data analist. Hij is momenteel managing partner bij AFF en heeft voorheen onder meer leidinggevende en consultant posities vervuld bij Prosperity Analytics, Ernst & Young, AON, American Express, KPMG, MeesPierson en Dexia Securities. Prem is geboren en getogen in Amsterdam en woont met zijn familie in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

Mis niks meer!
Invalid email address