Altcoins beleggen Blockchain ICO Interviews Nieuws

VIDEO-INTERVIEW TaTaTu gaat de entertainment industrie volledig op zijn kop zetten

We spraken op de BlockShow in Berlijn Marcello Mari, hoofd PR van blockchain startup TaTaTu. Een bijzonder project met bijzonder grote namen.

   
   

TaTaTu

De startup wil de nieuwe revolutie inluiden in de entertainment industrie. Zowel gebruikers, adverteerders als content providers zullen met haar oplossing op gelijke voet komen te staan.

TaTaTu gaat dus een soort partnerschap aan met haar gebruikers. Het social entertainment platform gaat gebruikers belonen voor de “consumptie” van bepaalde content.

De token die daarbij hoort moet DE valuta worden voor de entertainmentindustrie, zo hoopt zij, en TaTaTu lijkt daarmee meer dan hard op weg. Enkele van de meest opvallende spelers in de branche zullen binnenkort de tokens accepteren als betaalmiddel.

   

When moon, when Lambo?

Monika Gomez del Campo Bacardi (die van het drankje ja) is een van de namen achter TaTaTu, net als oprichter Andrea Iervolino, een van de grootste namen in de Italiaanse filmindustrie.

nano x

Bacardi en Iervolino richtten in 2013 AMBI Media Group op, tegenwoordig een van de grootste onafhankelijke filmmaatschappijen van Hollywood. Iervolino is daarnaast een goede vriend van de Lamborghini familie, waar nu middels TaTaTu een grote documentaire over uitkomt.

ICO

Marcello Mari van Tatatu geeft tegen Bitcoin Magazine Nederland aan dat er een hoop mooie dingen op stapel liggen. Het bedrijf heeft het nodige geld (300 miljoen) opgehaald bij private investeerders en zal over een week een initial coin offering (ICO) doen, waarmee dus ook “de gewone man” kan profiteren van het potentieel.

   
   

Bekijk het interview!

Foto: Flickr

Inschrijven nieuwsbriefMis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Bitcoin Magazine NL maakt gebruik van cookies voor een optimale ervaring. Accepteren Lees verderWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com