Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Thailand verwacht van iedere vijftig ICO’s er vijf goed te keuren

/
/
/
Views
Spread Your Crypto Love

De Thaise financiële toezichthouder, de Thai Securities and Exchange Commission (SEC), zal naar verwachting vijf ICO-projecten goedkeuren zodra het nieuwe regelgevende kader deze maand in werking treedt.

Regelgeving

Volgens de Bangkok Post zullen er van de 50 ICO-projecten slechts vijf aan de registratievereisten voldoen die de regelgever deze week heeft vastgesteld. De Commissie keurde desbetreffende verordeningen eerder deze week goed en verwacht dat dit wetgevende kader aan het eind van deze maand in werking zal treden. De SEC maakte niet bekend welke ICO-projecten zullen worden goedgekeurd.

Thawatchai Kiatkwankul, directeur corporate finance bij de Commissie, gaf aan: “Out of 50 ICO projects expecting to raise funds from the Thai capital market, five are ready as initial pilot projects”

Hij verwees daarbij naar het groeipotentieel van ICO-projecten en merkte op dat de SEC met ICO-portalen zal gaan samenwerken om potentiële scams uit te screenen.

KYC

Voordat de nieuwe wetgeving van kracht wordt, heeft de toezichthouder de rem gezet op alle nieuwe uit te geven ICO’s. Eerder uitgegeven ICO’s zijn echter vrij in doen en laten, aangezien de wetgeving niet met terugwerkende kracht wordt ingevoerd.

De aankondiging volgt op twee onlangs gelanceerde ICO’s in Thailand: Jfin Coin, een dochteronderneming van Jay Mart Plc, en ZMN tokens door Zmine Holdings.

De SEC heeft daarnaast eerder aangegeven dat zeven cryptovaluta’s, bitcoin, ethereum, bitcoin cash, ethereum classic, litecoin, ripple en stellar, voldoen aan Thaise wetgeving en gebruikt mogen worden als trading pairs.

ICO-portalen zullen volgens het wetgevende kader zorg dragen dat alle KYC-regels worden nageleefd. Na de goedkeuring van de ICO-portaalsite zal het nog eens twee maanden duren voordat de SEC het project volledig onder de loep heeft kunnen nemen om vervolgens een beslissing te kunnen maken om de ICO goed dan wel af te keuren.

Voorwaarden

Ondernemingen die een ICO willen uitgeven zullen aan een aantal criteria van de SEC moeten voldoen. Ten eerste moeten ze een beginkapitaal hebben van minstens 5 miljoen baht (156.625 dollar).

Kleine beleggers kunnen tot slechts 300.000 baht (9.343 dollar) per ICO-project investeren, of niet meer dan 70 procent van de totale waarde van de aangeboden tokens. Institutionele en zeer vermogende beleggers zullen geen limiet worden opgelegd.

Kiatkwankul gaf verder aan dat de Commissie voorbereidingen treft om in de toekomst haar eenheid voor de registratie van ICO’s uit te breiden en te combineren met die van gewone beursgangen (IPO’s).

Bronnen: Bangkok Post, Bitcoin.com

Foto: Flickr

Inschrijven nieuwsbriefAdvertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contentpartner: Cyber Capital

ACTIE Digital Florins!

Ledger Nano S voor slechts €79!

Airdrops claimen!

Nieuwe partner: Hodler Company

Cryptics actie: Win een Lambo!

Actie: gratis Tokenbox tokens

Nieuwe partner: Tokenbox.io

Maandactie: schrijf je in en win een HODL cap!

Nieuwe mediapartner: Coinpost.jp

This div height required for enabling the sticky sidebar


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch