VIDEO-INTERVIEW Fissacoin: “Wij willen af van de plastic munten op festivals”

bitcoin

Tijdens de Blockchain Innovation Conference was de ICO Fissacoin uit Rotterdam. De Fissacoin (“Fissa” is straattaal voor feestje) moet een einde maken aan de plastic munten op festivals en andere events, zo legt Pierre van Gasselt van Fissacoin aan Bitcoin Magazine NL uit. Van Gasselt: “Festivals hoeven niet hun betaalsysteem om te gooien, maar wij gaan de technologie leveren onder het bestaande systeem. Je kunt een x aantal Fissa op een siliconen armbandje met NFC-chip laten zetten en daarmee drinken of eten afrekenen volgens de prijs die het festival rekent.”

  bitcoin meester  

Interview Fissacoin

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter