Altcoin van de Week » Altcoin van de Week: IOST

Altcoin van de Week: IOST

bitcoin kopen

ICO consultant en Crypto Trader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy verstrekt regelmatig investeringsaanbevelingen en -inzichten. Deze week is hij zeer bullish (positief) gestemd ten aanzien van IOST. IOST staat op plek 53 van Coinmarketcap en heeft een marketcap van circa ruim $230 miljoen.

Schutte: “De $0,02-steunzone is belangrijk en als IOST boven deze steun weet te blijven, dan vind ik IOST zeker koopwaardig. Op dat punt zie ik een stijgingspotentieel van 66% of meer richting de $0,05.”

  bitcoin meester  

Meer Altcoins van de Week?

blockport

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.