Altcoin van de Week

Altcoin van de Week: Stellar (XLM)

bitcoin

ICO consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy geeft regelmatig investeringsaanbevelingen en -inzichten. Deze keer is hij positief gestemd ten aanzien van Stellar (XLM).  Stellar Lumens staat op plek 7 van de Coinmarketcap en heeft een marketcap van circa $4 miljard. Schutte: “Na de $0,17-steunzone goed te hebben getest, heeft XLM de stijgende trend weer te pakken. Ik vind XLM rond de $0,21 absoluut koopwaardig en zie ik stijgingspotentieel van 50% of meer.”

  bitcoin meester  

Altcoin van de Week: Stellar (XLM)

efin
blockport

Meer Altcoins van de Week?

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

1 bericht

4 redenen om de cryptomunt Stellar te ‘hodlen’ | Bitcoin Magazine 10 juli 2018 at 11:19

[…] Stellar was vorige week “Altcoin van de Week”  bij BitcoinMagazine NL >> […]

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com