ethereum » Discussie Coinbase, OmiseGO en Vitalik Buterin (Ethereum) over gedecentraliseerde ruilbeurzen: “Uitruilen cryptotokens moet simpeler worden”

Discussie Coinbase, OmiseGO en Vitalik Buterin (Ethereum) over gedecentraliseerde ruilbeurzen: “Uitruilen cryptotokens moet simpeler worden”

De uitwisseling tussen tokens moet zo gemakkelijk mogelijk zijn en niet afhankelijk zijn van “vijf mannen in een lunchroom in San Francisco of Hong Kong die daarover beslissen. Censuur moet zo min mogelijk zijn.” Aldus Vitalik Buterin, voorman van het meest gebruikte blockchainplatform Ethereum tijdens de afgelopen Ethereum meetup in Zug, Zwitserland. Bitcoin Magazine NL is daar exclusief aanwezig geweest voor opnames en interviews. Buterin: “Idealiter loopt de uitwisseling via een QR-code, waarbij de achterkant wordt verzorgd door een gedecentraliseerde ruilbeurs. Ik ben positief over nieuwe ontwikkelingen zoals OmiseGO en Paradex (onderdeel van de gecentraliseerde beirs Coinbase, redactie). Maar ook een dienst als Shapeshift maakt het voor mensen een stuk gemakkelijker om cryptovaluta onderling in te wisselen.”

Coinbase

Balaji Srinivasan, de kersverse CTO van Coinbase, een van de grootste beurzen wereldwijd, was zo sportief om te reageren en zei direct: “Ook als we samen lunchen bij Coinbase, zijn we erg ‘bullish’ over gedecentraliseerde ruilbeurzen. Deze ontwikkeling is gewoon groter dan 1 bedrijf. Nu is het aandeel gedecentraliseerde ruilbeurs nog geen 1 procent, maar het groeit wel hard. Ook vinden we het een goede ontwikkeling dat transacties steeds meer via een sidechains verlopen om de transactiedruk op het mainnet van bijvoorbeeld een platform zoals ethereum te verlichten”.

Video-opname Bitcoin Magazine NL tijdens Ethereum meetup Zug

Bekijk hieronder de discussie tussen Coinbase, OmiseGo en Vitalik Buterin (Ethereum), die inviel voor Changpeng Zhao van Binance.

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

BM Nieuwsupdate #3: Bitcoin in het Witte Huis en het huwelijk tussen Ethereum en Bitcoin Cash

Robin Heester

Vitalik Buterin: ‘Bitcoin Cash gebruiken om Ethereum tijdelijk op te schalen’

Robin Heester

Is de daling van ether (ETH) goed voor decentraliteit?

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder