Metaverse ETP
Altcoins beleggen cryptomunten Nieuws

Metaverse ETP sterkste stijger van de afgelopen week

De cryptomunt Metaverse ETP (ETP) kent op dit moment een marktkapitalisatie van 52 miljoen dollar, waarbij het 24 uursvolume flink is toegenomen tot zo’n 13 miljoen dollar. De afgelopen zeven dagen steeg de munt het meest van alle cryptomunten, met liefst 100 procent.

   
   

Metaverse ETP

Volgens cryptocompare.com is Metaverse een decentraal platform op basis van de blockchaintechnologie, dat een web van Smart Properties bouwt. Het wil een open ecosysteem realiseren waarin digitale waarde vrij kunnen circuleren.

De ETP is de gebruikte token op het platform. Het kan gebruikt worden om de waarde van smart properties in Metaverse te meten, of als onderpand bij financiële transacties. ETP wordt ook gebruikt om transactie- en andere kosten te vereffenen, die op Metaverse worden aangerekend.

Metaverse ETP werd voor het eerst verhandeld op 11 februari 2017. Het totale aanbod is 55.807.157 stuks en de circulerende voorraad is op het moment iets meer dan 36,4 miljoen stuks.

  bitcoin meester  

Sterke groei

Op 24 juni vormde ETP een dubbele bodem, waarna de prijs sterk steeg. Dat resulteerde in een groei van liefst 160 procent ten opzichte van de bitcoin. Op het moment staat de prijs op 1,43 dollar, met een 24-uurs stijging van 13,17 procent.

De prijs zou weerstand hebben gevonden op 20900 satoshis. Tegelijkertijd brak de ETP/BTC-koers boven een dalend kanaal en sloot het op de dag grafiek boven het 200-daags voortschrijdend gemiddelde. Dit zou het begin van een opleving kunnen betekenen, met een sterk opwaarts potentieel. Toch is voorzichtigheid geboden, zeker na de sterke groei de afgelopen weken.

Er zijn twee scenario’s waarin beleggers zouden kunnen profiteren van de potentiële opleving. Wacht ofwel voor een correctiegolf naar beneden of handel op de uitbraak boven het huidige weerstandsniveau.

Metaverse ETP wordt verhandeld op Bit-Z, HitBTC, RightBTC, Bitfinex, TDAX, TOPBTC en CoinBene. Het is momenteel niet mogelijk om de munt te kopen met fiat, beleggers die Metaverse ETP willen verhandelen zullen daarvoor eerst ethereum of bitcoin moeten kopen.

Disclaimer: Auteur heeft geen positie in betreffende cryptomunt. Bovenstaande betreft geen beleggingsadvies.

Bronnen: FX Street, Economics Gazette, Marea Informativa

Foto: Coin Market Cap

Inschrijven nieuwsbriefMis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com