Dentacoin Press releases

Persbericht: Dentacoin, de blockchainoplossing voor de tandartsindustrie, brengt mobiele iOS app uit

Persbericht – Dentacare, de app die mensen beloont voor gezonde gewoontes, is nu verkrijgbaar in de AppStore van Apple.

   
   

Over de app

Als Dentacoin* nieuw voor je is, vraagt je je waarschijnlijk af wat de Dentacare Health Training app precies voor je kan betekenen. Het concept is eenvoudig: door de aanbevelingen van de app te volgen, krijgen gebruikers een financiële prikkel in de vorm van Dentacoin tokens. Op dit moment beloont deze eerste iOS-versie gebruikers met Denta punten die kunnen worden ingewisseld voor het overeenkomstige bedrag aan DCN token.

De Dentacare Mobile app wil door middel van een intensief trainingsprogramma de kwaliteit van tandheelkunde verbeteren.

“Motivatie is waar u mee aan de slag gaat. Een habitat is wat je in beweging houdt.” – Jim Ryun

Het initiële basisprogramma duurt 3 maanden, de tijd die nodig is om een bepaalde activiteit permanent te integreren in de dagelijkse routine van een individu.

“Noem het wat je wilt, financiële prikkels is wat mensen nodig hebben om harder te werken. – Nikita Chroesjtsjov

  bitcoin meester  

Dentacoin tokens

Pas na 3 maanden een goede routine te hebben aangehouden, kunnen gebruikers hun Dentacoin-tokens, die kunnen worden gebruikt voor het betalen van tandheelkundige diensten (de cryptocurrency is al geaccepteerd in tandartspraktijken in 14 landen wereldwijd), tandheelkundige producten, Dentacoin Assurance**, of ze kunnen deze opslaan of verhandelen op ruilbeurzen en zo profiteren van de verwachte waardevermeerdering.

Door middel van de Dentacare Health Training mobiele app, worden zowel volwassenen als kinderen gemotiveerd om hun algemene gezondheid te verbeteren. De tandheelkundige gezondheid is namelijk direct gerelateerd aan de algemene gezondheidstoestand van een persoon.

“Tandheelkundige gezondheid is is net zo belangrijk als een ander deel van het lichaam. Vanuit de tandheelkunde hebben we uit de eerste hand gezien hoe een slechte tandheelkundige gezondheid kan leiden tot mindere levenskwaliteit. Problemen met het maagdarmkanaal, het cardiovasculaire systeem en het zenuwstelsel vormen slechts een fractie van alle problemen in verband met een slechte tandheelkundige gezondheid. Het is dus van het allergrootste belang dat elk individu een hoog niveau van mondhygiëne handhaaft. Mensen moeten worden voorgelicht over het belang van goede tandheelkundige zorg als preventieve maatregel en vervolgens moeten ze worden gemotiveerd om de aanbevelingen op te volgen en gezonde gewoonten te vormen. Hier zijn gamification en beloning systemen de “trefwoorden” voor het bereiken van het vereiste niveau van bewustzijn van de tandheelkundige gezondheid,” zegt Dr. Dimo Daskalov, een vooraanstaande tandarts en opleider in de prothetische tandheelkunde.

Differentiatie

Wat onderscheidt Dentacare Health Training dan van andere vergelijkbare apps? Jeremias Grenzebach, CTO bij Dentacoin, zegt:

“Er zijn slechts een paar andere apps op de markt met een vergelijkbaar doel. Dentacare is onderscheidend. Ten eerste is het gericht op het vaststellen van gewoontes: niet op het aanmoedigen van eenmalige inspanningen. Het 3 maanden durende Dentacare programma is gericht op het opleiden van mensen over het belang van mondhygiëne en preventie, alles in een leuke en speelse omgeving. Een ander uniek kenmerk van Dentacare is het inherente incentive-systeem. Alleen gebruikers die zich houden aan de aanbevelingen binnen de app – gedurende het hele 3-maanden durende programma (en daarna op wens) – worden beloond voor hun inspanningen en goede resultaten met Dentacoin lopers. De incentives dienen dus niet alleen als een eerste trigger voor het gebruik van de app, maar ze motiveren ook de consistentie. De verdiende lopers hebben een reële waarde: ze kunnen worden verhandeld op internationale wisselplatforms, worden opgeslagen voor potentiële waardevermeerdering en/of worden gebruikt als betaalmiddel voor tandheelkundige diensten in klinieken in 13 landen over de hele wereld.

Android-versie

De Android-versie van Dentacare Health Training is al eerder in november 2017 gelanceerd en heeft meer dan 23 000 gebruikers. Nu spreekt Dentacoin de Apple-gebruiker aan met deze mobiele oplossing.

Over Dentacoin

Dentacoin is de eerste blockchainoplossing voor de wereldwijde tandartsindustrie, gericht op het verhogen van de efficiëntie binnen de branche en het verleggen van het paradigma van ‘ziekenzorg’ naar preventieve zorg door middel van tal van blokketentoepassingen en een gemeenschappelijke branchespecifieke cryptovaluta (Dentacoin, DCN).
Dentacoin Assurance is een verzekeringsachtig model ontwikkeld door de Dentacoin Foundation, waarbij betalen voor preventie in plaats van behandeling wordt gestimuleerd.

Disclaimer: bovenstaand artikel is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Dentacoin.

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com