Altcoins Binance

TenX meer dan 50% waard in 24 uur, gerucht om bankvergunning in Zuid-Korea

De cryptomunt TenX (PAY) is binnen 24 uur met meer dan 50 procent gestegen. Hoe is deze enorme groei te verklaren?

   
   

1. Een bankvergunning in Zuid-Korea?

De voornaamste reden ligt in Zuid-Korea: daar gaat het zeer hardnekkige gerucht dat TenX een bankvergunning van de Zuid-Koreaanse autoriteiten toegewezen krijgt. Met een vergunning kan het bedrijf haar eigen fysieke crypto betaalkaart en creditcard lanceren zonder afhankelijk te zijn van een andere bank of financiële instelling. TenX biedt al apps aan waarmee tokenholders hun tokens op hun mobiel kunnen opslaan en ermee kunnen afrekenen.
Momenteel duurt de distributie van de fysieke TenX-kaart te lang en stappen consumenten over naar concurrenten als Monaco, nu bekend als Crypto.com; Wirex, Xapo of Tokencard.

De koers van TenX handelt op de Zuid-Koreaanse ruilbeurs Bithumb voor bijna 8 dollar, dit terwijl de koers van PAY op bijvoorbeeld Bittrex maar 1 dollar is.

 

  bitcoin meester  

2. Binance notering?

Een ander hardnekkig gerucht is dat de token PAY van TenX binnenkort wordt genoteerd aan Binance, de grootste cryptoruilbeurs van dit moment op basis van handelsvolume.
Niemand van het TenX-team heeft de geruchten ontkend nog bevestigd. Dit kan een voorbeeld zijn van een “pump-en-dump” strategie waarbij een cryptomunt door een geruchtenstroom de lucht in wordt gepompt, om daarna snel weer in waarde te kelderen.

Update 17.00 uur: inmiddels zet de koers weer een dalende trend

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

1 bericht

Crypto Inside de top 5: Blackrock en mogelijk bitcoinfonds trekken cryptomarkt uit slop, bitcoin nadert 5.800 euro | Bitcoin Magazine 17 juli 2018 at 11:19

[…] TenX meer dan 50% waard in 24 uur, gerucht om bankvergunning in Zuid-Korea […]

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com