Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Prem’s Marktupdate: Nieuwe klappen voor ethereum en bitcoin cash op cryptobeurzen

/
/
/
Views
Spread Your Crypto Love

Ethereum en bitcoin cash zijn opnieuw scherp gedaald met respectievelijk 12 en 11 procent. Ook de andere cryptovaluta  uit de top 10 zijn scherp gedaald. Het gevolg is dat de dominantie van bitcoin in de markt toeneemt naar 58 procent. In de onderstaande grafieken van ethereum en bitcoin cash zijn de dalingen goed zichtbaar.

Ethereum

De afgelopen week is ethereum scherp gedaald. Op woensdag 5 september had ETH nog een waarde van 283 dollar, op dit moment wordt deze voor 171 dollar verhandeld. Op het hoogtepunt, ook van de ICO-markt, was ETH 1.400 dollar (!) waard. Een van de verklaringen is dat start-ups (ICO’s) hun opgehaalde tegoeden in ethereum a an het incasseren zijn om financiële tekorten aan te vullen. Ook de uitlatingen van Vitalik Buterin dat de markt niet meer “1.000 x” kan groeien, heeft niet veel geholpen. Onder meer ceo “CZ” van cryptobeurs Binance was het oneens met Buterin.

Buterin nuanceerde later zijn woorden enigszins in een nieuwe reeks tweets.

Ethereum koers

Bitcoin cash koers

De stresstest van vorige week, waarbij het netwerk getest werd met 2,1 miljoen transacties, heeft het tij niet doen keren voor BCH. De cryptomunt heeft last van het huidige marktsentiment. Later dit jaar wordt er een nieuwe splitsing (“hard fork”) gepland om een aantal veranderingen aan het protocol door te voeren. Uiteindelijk moet de maximale capaciteit per blok van 32 MB naar 128 MB per blok, zo verklaarde Roger Ver in een interview met Bitcoin Magazine NL.

Prem’s Crypto Market Update woensdag 12 september

Over Premindra Rajaram

Premindra Rajaram is een zeer ervaren actuaris en data analist. Hij is momenteel managing partner bij AFF en heeft voorheen onder meer leidinggevende en consultant posities vervuld bij Prosperity Analytics, Ernst & Young, AON, American Express, KPMG, MeesPierson en Dexia Securities. Prem is geboren en getogen in Amsterdam en woont met zijn familie in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

 

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contentpartner: Cyber Capital

ACTIE Digital Florins!

Ledger Nano S voor slechts €79!

Airdrops claimen!

Nieuwe partner: Hodler Company

Cryptics actie: Win een Lambo!

Actie: gratis Tokenbox tokens

Nieuwe partner: Tokenbox.io

Maandactie: schrijf je in en win een HODL cap!

Nieuwe mediapartner: Coinpost.jp

This div height required for enabling the sticky sidebar


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch