cardano ada koers ledger btc bitcoin update crypto

VIDEO Altcoin van de Week: Cardano (ADA)

ICO consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy verstrekt regelmatig investeringsaanbevelingen en inzichten in zijn dagelijkse cryptohandel. Deze week is hij bullish op Cardano (ADA). ADA staat op plaats 9 van Coinmarketcap en heeft een ‘market cap’ van $1,9 miljard.

Altcoin van de Week: Cardano (ADA)

Schutte is zeer positief over de koers. Op dit moment beweegt Cardano rond de 7 dollarcent. De koers was begin januari rond de $1,30, maar zoals alle cryptomunten heeft ook Cardano sinds die tijd flink moeten inleveren. Op de korte termijn zien we mogelijkheden voor een ritje van rond de 7 cent richting de 8.5 cent, waar zich een weerstand heeft gevormd. Een eventueel tweede koersdoel zou de 10 cent kunnen zijn. Met een stop/loss op 6 cent, de bodem van 17 september, is de risk/reward verhouding richting het eerste koersdoel rond de 1:1. Dus het opwaartse potentieel is ruim 40%.

Meer Altcoins van de Week?

bitcoin meester

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

 

Inschrijven nieuwsbriefMis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!