Nieuws » VIDEO Altcoin van de Week: Monero (XMR)

VIDEO Altcoin van de Week: Monero (XMR)

ICO consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy verstrekt regelmatig investeringsaanbevelingen en inzichten in zijn dagelijkse cryptohandel. Deze week is hij bullish op Privacycoin Monero (XMR). XMR staat op plaats 10 van Coinmarketcap en heeft een ‘market cap’ van $1,8 miljard.

Altcoin van de Week: XMR

Jan Robert is zeer positief over de koers: “Ik vind XMR rond de 109 dollar absoluut koopwaardig en zie stijgingspotentieel tot minimaal 150 dollar wat correspondeert met bijna 40 procent stijgingspotentieel!”

Bekijk eerdere edities van de rubriek Altcoin van de Week >>

  bitcoin meester  

Meer Altcoins van de Week?

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) bij $10.600, Nick Szabo breekt lans voor Monero (XMR)

Wessel Simons

Bitcoin (BTC) onder $11.500. TRON, Monero, ICON en DigiByte stijgen flink

Robin Heester

Verschillende kritieke kwetsbaarheden in code Monero opgelost

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder