VIDEO Misss Bitcoin legt uit: Deze video verandert jouw kijk op geld

Sinds drie maanden is Misss Bitcoin actief op YouTube en tot voorkort heeft ze alleen bitcoin en crypto updates in het Nederlands gedaan, maar daar kwam gisteren een einde aan. Misss Bitcoin is terug en ditmaal met een Engelse video.

Engelse video’s

In deze wekelijkse Engelse videoserie pakt ze het anders aan. Misss Bitcoin streeft naar het makkelijk maken van moeilijke onderwerpen. Doordat ze sinds een halfjaar de Cryptocast, een podcast waarin crypto centraal staat, opneemt bij BNR, merkte ze dat in bitcoin zo veel verschillende onderwerpen samen komen. Dit deed haar concluderen dat je helaas niet op ieder gebied een expert zijn. Misss Bitcoin pikt lastige vragen van kijkers eruit geeft in slechts vijf minuten een opheldering hierover.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Inflatie vs. Deflatie

In deze video bespreekt ze met jou de termen ‘inflatie’ en ‘deflatie’ en daarmee legt ze tevens de voordelen van Bitcoin ten opzichte van de Dollar uit. Want wat voor impact heeft inflatie eigenlijk op ons geld en hoe zit dat met bitcoin?

https://youtu.be/teiTBwK6ZzE

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsMisss Bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!