Crypto Future presenteert Rotharium producten op de GITEX conferentie

Persbericht – Van 14 tot 18 oktober was Crypto Future GmbH met een eigen stand aanwezig op de “Gulf Information Technology Exhibition” (GITEX) in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). De GITEX is een van de belangrijkste vakbeurzen voor technologische innovaties, die jaarlijks in het “Dubai World Trade Centre” plaatsvindt en de deelnemers een breed scala aan netwerken en klantenwerving biedt.

GITEX

Tomislav Matic: “Het is niet genoeg om aanwezigheid op online media te tonen. Je moet naar de mensen toe gaan en hen in persoonlijke gesprekken overtuigen van je ideeën of producten. Dit is de enige manier om zaken te doen. Daarom was het belangrijk om deel te nemen aan GITEX, een van de grootste beurzen in zijn soort – ik ben zeer tevreden met de feedback. We hebben ons bedrijf kunnen vestigen als een belangrijke blockchainspeler in het Midden-Oosten”.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Talrijke geïnteresseerden, potentiële klanten en vertegenwoordigers van de media bezochten de Crypto Future beurs en hielden intensieve gesprekken en interviews met CEO Tomislav Matic, die gedetailleerde informatie gaf over onze op blockchaingebaseerde producten:

Rotharium-platform

Het Rotharium platform combineert de voordelen van een decentraal systeem (transparantie en niet-aanpasbaarheid van gegevens) met conventionele IT-systemen om optimale business cases voor bedrijven en consumenten te creëren. Daarnaast hebben externe app-programmeurs de mogelijkheid om hun applicaties aan te sluiten op de blockchain. Dit is mogelijk voor het “Business to Customer” (B2C) gebied, dat een breed scala aan diensten biedt zoals boekingen, reserveringen, kaartverkoop of parkeerapplicaties. Daarnaast zal Crypto Future een software-ontwikkelingskit leveren die ontwikkelaars helpt om verbinding te maken met ons platform en onmiddellijk te profiteren van de voordelen.

Rotharium EBI – ERP Blockchain Interface voor Dynamics NAV

Microsoft ERP-oplossing Microsoft Dynamics NAV (Navision) is via het Rotharium-platform verbonden met de Ethereum Blockchain. De ERP-interface werd gepresenteerd als “Rotharium-EBI” (Rotharium ERP Blockchain Interface) op de conferentie “GITEX” in Dubai. De Rotharium EBI-interface maakt de integratie van cryptobetalingen direct in het boekhoudsysteem mogelijk, waardoor het voor bedrijven gemakkelijker wordt om betalingsbewijzen en uitgangen via de blockchainportefeuille van het bedrijf uit te voeren en weer te geven.

Meer informatie over onze producten (Rotharium Wallet en Rotharium Food Tracing) vindt u hier: www.rotharium.io

Disclaimer: dit persbericht is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Rotharium.

Lees meer over:

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!