VIDEO Misss Bitcoin: Nieuws over koers bitcoin, Google, Coinbase & Bitmain

Daar is ze weer, Misss Bitcoin heeft eindelijk haar nieuwe video online gezet. In deze video bespreekt ze met jou de meest belangrijke nieuwsitems van de week. Daarnaast is er natuurlijk ook tijd voor de grafiek.

Coinbase, Google, Facebook, Bitmain…

Deze week was er nieuws omtrent de belangrijke aankondiging van Coinbase. Google is, na Facebook, nu ook bezig met het versoepelen van de ban omtrent cryptogerelateeerde advetenties. Ook maakt Misss Bitcoin zich al een poosje zorgen, dit keer over Bitmain, want er is eindelijk nieuws!

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Ook geeft Misss Bitcoin aan dat ze behoorlijke buikpijn heeft, we zijn er namelijk bijna, en dat vindt ze toch spannend! Wil jij weten waarom ze zo zenuwachtig is?! Check dan deze video.

https://youtu.be/KmGOT24jgsY

Inschrijven nieuwsbrief


Lees meer over:

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...