VIDEO Top 3 Altcoins – interviewcompilatie tijdens Blockchainlive Londen 2018 (met Nick Szabo!)

Bitcoin Magazine NL was als mediapartner aanwezig bij de Blockchainlive-beurs in Londen, met Block One, de entiteit achter EOS als hoofdsponsor en sprekers als Nick Szabo, Joseph Lubin, Tim Draper en Alex Tapscott (laatstgenoemde twee via een internetverbinding).

Top 3 altcoins - Blockchainlive Londen

Tijdens de beurs stelden we een aantal bezoekers met de simpele vraag: “wat zijn jouw 3 favoriete altcoins?” Bekijk hier de antwoorden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bekijk ook: VIDEO Top 3 Altcoins – interviewcompilatie tijdens Consensus Singapore 2018 (+prijsvraag!)

Inschrijven nieuwsbrief



Lees meer over:
altcoinscryptointerview

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.