Nieuws » Altcoin van de Week: Litecoin (LTC)

Altcoin van de Week: Litecoin (LTC)

ICO consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy verstrekt regelmatig investeringsaanbevelingen en inzichten in zijn dagelijkse cryptohandel. Deze week ziet hij kansen, ook of vooral voor de HODL’ers, in het kleinere broertje van Bitcoin: Litecoin (LTC). Litecoin staat op de 7de plaats op Coinmarketcap en heeft een ‘market cap’ van 1,99 miljard dollar.

Jan Robert Schutte: “Litecoin noteert momenteel rond de $33,50 wat een mooi koopniveau is en ik verwacht de komende maanden een rally tot ten minste $47 wat een stijging is van 40%. Let wel: de koers moet nog wel even de weerstand van $37 doorbreken en plaats wel een stop-loss onder de $27″.

Altcoin van de Week: Litecoin (LTC)

Meer Altcoins van de Week?

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Sport en bitcoin: Ook Miami Dolphins gaat cryptovaluta accepteren

Job Nijsen

Chainlink (LINK) koers steeg 1.400% in 2019, team incasseert winst

Wessel Simons

Litecoin (LTC) steeg 250% in 2019, Charlie Lee voorziet prijseffect halving

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder