Prijsvraag: win het boek “The Bitcoin Family” van cryptopionier Didi Taihuttu

Didi Taihuttu is de cryptopionier van Nederland en misschien wel van de wereld. Hij ging vorig jaar “all-in” crypto, verkocht een groot deel van zijn materiële bezittingen en ging vooral op reis, waarbij hij – waar mogelijk – crypto heeft gebruikt als betaalmiddel. Zijn belevenissen heeft hij vastgelegd in een nieuw boek “The Bitcoin Family: We verkochten alles voor onze droom!”

Prijsvraag “The Bitcoin Family”

Didi Taihuttu was special guest tijdens de afgelopen meetup van Bitcoin Magazine NL. Binnenkort volgt de aftermovie daarvan online.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

We mogen drie exemplaren weggeven van dit inspirerende boek!

Wat moet je daarvoor doen?

Kun je niet wachten? Bestel het boek direct!

Via deze link kun je direct het boek bestellen >>

Interview Didi Taihuttu

Onze vlogger Prem had een leuk interview met Didi tijdens het feestje van Bitcoin Magazine NL voor ons 1-jarig bestaan, afgelopen week in Amsterdam.


Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.