7 Top tips wanneer je investeert in ICO’s

Heeft u belegt in een ICO? Zo niet, dat is niet zo verwonderlijk, simpelweg omdat het moeilijk kan zijn om een goede ICO te onderscheiden van een slechte ICO. Er zijn veel redenen waarom de meeste ICO’s ook falen. Toch zijn er enkele aanwijzingen om u te waarschuwen voor een slechte investeringskeuze. Laten we een paar tips doornemen die je zal helpen om risico te verlagen door te  investeren in een slechte ICO. Ook moeten we bewust zijn dat er een groot verschil zit in een scam ico en een slechte ICO.

Het team lijkt minder ervaren dan zou moeten.

ICO-beleggers moeten zoeken naar bekende adviseurs in het team van investeerders voordat ze  in een ICO investeren. Tenzij je er zeker van bent dat je het bedrijf met je geld kunt vertrouwen, ga er dan niet voor. Hoe kan je hier achter komen? Door heel eenvoudig het vertrouwde Google gebruiken. Zijn ze op LinkedIn? Wat zeggen de profielen? Zijn er bekende financiers of experts? Zo ja, hoeveel ervaring hebben ze in cryptocurrencies? Belangrijker nog, bij welke andere ICO’s zijn ze betrokken geweest? Als je niemand hebt met ervaring, niemand met autoriteit in het veld en niemand van een opmerking over het team, investeer je mogelijk in een slechte ICO. Dit is ook een van de tekenen dat een ICO een scam is.

Wat anderen zeggen

Veel mensen gebruiken de ANN-thread op sites zoals BitcoinTalk.org. Dit is het grootste forum (momenteel) voor aankondigingen en discussies over cryptocurrency-wereld. Verken deze forums en kijk wat andere investeerders over een bepaalde ICO zeggen. Vaak antwoorden de ontwikkelaars zelf de vragen en nemen ze deel aan het forum. Als er echter geen antwoord komt is het waarschijnlijk dat u het risico loopt te investeren in een slechte ICO. Eén ding dat vaak uit dergelijke discussies naar voren komt, is een antwoord of een gebrek aan een reden waarom een ​​ICO nodig is. Als het echt een manier is om gemakkelijk geld te krijgen of duidelijk maakt dat dit de enige functie is van het bedrijf en zijn ICO, blijf dan duidelijk.

Project status

Om te weten of u investeert in een slechte ICO, of op zijn minst een risicovolle, bekijk dan eens het stadium van het project. Ligt het op het niveau van het witte papier (dat wil zeggen theoretisch)? Staat het in de geschreven codefase?  Als u een totaal gebrek aan ondersteuning door ICO vóór de verkoop ziet, is dit nog een waarschuwing dat u het risico loopt te investeren in een slechte ICO.

Problemen met de hard cap

Open cap betekent dat investeerders eindeloos veel geld in de ICO kunnen indienen. Hoe hoger het aantal munten in omloop, hoe minder uniek uw munten later kunnen worden. Zoals een expert heeft gewaarschuwd voor caps: “Omdat ICO’s mainstream worden in crypto-land, worden enorme hoeveelheden verzameld … Bancor heeft in slechts drie uur een verbazingwekkende $ 150 miljoen opgehaald, wat geen winst voor de beleggers opleverde. in ICO’s zonder cap. ” Maar harde caps die groot zijn, kunnen ook problemen betekenen.

tokens

Er zijn enkele risico’s als u investeert in een ICO als er geen authentieke noodzaak voor een token is. Houd ook rekening met het aantal tokens dat aan de teamleden wordt aangeboden. Deskundigen waarschuwen dat 50% of meer een serieus teken van problemen hebben. De meeste realistische en gerenommeerde projecten beperken de token-distributie binnen het team.

Strooien met bonussen

Hoe meer ze gooien met bonussen, hoe groter de kans dat de prijs dicht bij het niveau van die korting wordt verhandeld.

 

 

Marketing

Wanneer u veel Google- en Facebook-marketingadvertenties en -banners ziet, vooral wanneer ze veel mooie en winstgevende beloftes maken, is dit een rood licht. Het is een duidelijke aanwijzing dat je je zuurverdiende geld niet in dat systeem moet stoppen. Reclames die tegen het aandringerige aan zit.

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!