Altcoin van de Week: Bitcoin Cash SV

ICO consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy verstrekt regelmatig investeringsaanbevelingen en inzichten in zijn dagelijkse cryptohandel. Deze week ziet hij kansen, en vooral voor de HODL’ers, in BitcoinCash Satoshi Vision Litecoin (BCH SV). De Hash War, of beter gezegd: de vuile oorlog, tussen Roger Ver (Bitcoin Cash ABC) en Craig Wright aanhanger van Satoshi Vision woedt nog steeds in volle hevigheid.

Jan Robert Schutte: “BCH SV noteert momenteel rond de $101 wat een mooi koopniveau is en ik verwacht de komende maanden een rally tot ten minste $140 wat een stijging is van 40%. Let wel: plaats wel een stop-loss onder de $80 om het verlies te beperken als de markt toch onverwacht verder verzwakt?

bitcoin meester

Altcoin van de Week: Bitcoin Cash SV

Inschrijven nieuwsbriefMeer Altcoins van de Week?

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Luister de Hup Bitcoin Podcast
Mis niks meer!
Invalid email address