Altcoin van de Week » Altcoin van de Week: EOS

Altcoin van de Week: EOS

ICO consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy verstrekt regelmatig investeringsaanbevelingen en inzichten in zijn dagelijkse cryptohandel. Deze week is hij ‘bullish’ op EOS. Ook wel een blockchainplatform 3.0 genoemd, waarop Dapps (Decentralized Apps) worden aangeboden. Een van de voordelen van EOS ten opzichte van bijvoorbeeld Ethereum is de schaalbaarheid en transactiesnelheid. Bij EOS ligt die snelheid naar eigen zeggen op 50.000 transacties per seconde.

Jan Robert Schutte over de koers: “EOS biedt rond een koers van $2,75 zeker kansen. Een stijging naar $4,50 is naar zijn idee voor de korte termijn wel haalbaar.”

Altcoin van de Week: EOS

Meer Altcoins van de Week?

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Weiss Ratings verlaagt score cryptomunt EOS vanwege “centralisatie”

Wessel Simons

Block.One (EOS) steekt $150 miljoen in sociaal netwerk VOICE

Wessel Simons

‘Bots verantwoordelijk voor 75% van transacties van EOS dApps’

Marloes van der Scheer

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder