Altcoin van de Week » Altcoin van de Week: ICON (ICX)

Altcoin van de Week: ICON (ICX)

bitcoin kopen

ICO-consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy verstrekt regelmatig investeringsaanbevelingen en inzichten in zijn dagelijkse cryptohandel. Als laatste Altcoin van de Week van 2018 ziet hij enorme kansen voor traders evenals voor de HODL’ers onder ons in Icon. Icon wordt ook wel ‘het Zuid-Koreaanse Ethereum’ genoemd. ICON staat op de 42ste plaats op Coinmarketcap en heeft een ‘market cap’ van 107 miljoen dollar.

Jan Robert Schutte: “ICON noteert momenteel rond de $0,25, wat een mooi niveau is om wat coins op te pikken en ik verwacht de komende maanden een rally tot ten minste $0,40 wat een stijging van 60% impliceert. Let wel: de koers moet nog wel even de weerstand van $0,30 doorbreken en plaats wel een stop-loss onder de $0,15″.

  bitcoin meester  

Altcoin van de Week: ICON (ICX)

Meer Altcoins van de Week?

 

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.