Nieuws » Altcoin van de Week: IOTA (MIOTA)

Altcoin van de Week: IOTA (MIOTA)

ICO consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy verstrekt regelmatig investeringsaanbevelingen en inzichten in zijn dagelijkse cryptohandel. Deze week ziet hij kansen in IOTA (MIOTA) omdat het Berlijnse IoT-project een stap dichterbij naar totale decentralisatie. Dat komt omdat IOTA voornemens is om een ‘central node’ te verwijderen die is ontworpen om het netwerk te beschermen tegen ‘double spending attacks’.

Jan Robert Schutte: “IOTA noteert momenteel een fractie van wat het begin dit jaar waard was. De koers is met circa $0,21 nog heel ver verwijderd van de all time high van $6 die eind 2017/begin dit jaar werd bereikt. Een rit richting minimaal $0,33 of wellicht $0,50 lijkt mij wel opportuun.”

Altcoin van de Week: IOTA (MIOTA)

Inschrijven nieuwsbriefMeer Altcoins van de Week?

Over Jan Robert Schutte

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten en was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs.

Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij zich daarna gespecialiseerd in spread trading van derivaten en Crypto Currency Trading. In 2011 heeft hij met Harry Klip OptieAcademy opgericht.

Jan Robert Schutte is technical trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. In juli 2017 heeft Jan Robert samen met partners Harry Klip en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht.

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin maximalisten aan de tokens op Ethereum, een 'nieuwe' Satsohi en meer

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) kruipt omhoog, maar LTC, EOS, ADA, IOTA en ZEC stijgen harder

Wessel Simons

IOTA (MIOTA) mikt met nieuwe cryptowallet Trinity op adoptie

Wessel Simons

Weet jij wat je eet? IOTA wel

Marvin Kroon

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder