Bitcoin Interviews Nieuwsberichten

De top 3 van bitcoinexpert Joël Happé voor 2019

bitcoin
2018 is opnieuw een bewogen jaar geweest voor bitcoin waarin de digitale munt een wisselkoers noteerde van tussen de 17.000 en 3.000 dollar. Bitcoin Magazine NL blikt met bitcoinexpert Joël Happé terug en vooruit op 2019.
  bitcoin meester  

Bitcoin in 2018

“Ik heb dit soort cycli in het koersverloop eerder meegemaakt en mijn ervaring is dat na iedere bubbel en crash meer mensen blijven hangen in bitcoin en cryptovaluta. Zo krijg je wereldwijd een steeds grotere groep mensen die zich inlezen en verdiepen in het fenomeen cryptocurrency. Zij stellen bijvoorbeeld kritische vragen over de logica achter economische theorieën, centrale banken, blockchaintechnologie en decentralisatie,” vertelt Happé.
efin
blockport

Bitcoin prijs

Over de bitcoinprijs meldt Happé het volgende: “Ervaren speculanten hebben dit jaar opnieuw de gelegenheid gekregen om enorm te profiteren van het drastische koersverloop. Volatiliteit staat namelijk gelijk aan kansen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om te speculeren op een waardevermindering van de digitale munt. Daarentegen is het voor de belegger met een lange termijn strategie een minder rooskleurig jaar geweest. Voor hoeveel euro’s een bitcoin in de toekomst kan worden ingewisseld weet niemand, maar dat de virtuele valuta niet verdwijnt dat staat vast.”

Wereldwijde digitale betaalmunt

Duidelijk is Happé over het voortbestaan van de digitale munt: “Volgens ICT-experts is een honderd procent uptime onhaalbaar. Bitcoin vierde in 2018 zijn tiende verjaardag en slaagt er in om deze uptime te verwezenlijken. Daarnaast zit er geen bedrijf achter bitcoin dat de stekker er uit kan trekken of failliet kan gaan. Over tientallen jaren bestaat bitcoin als betaalsysteem nog steeds, een wereldwijde internetvaluta die geen last heeft van censuur is namelijk enorm handig.”

En daar is ie…de top 3 van Joël Happé voor 2019:

  1. Bitcoin:
    De vraag naar bitcoin is met verloop van tijd gestaag toegenomen. Ik verwacht dat dit een trend is die zich doorzet naarmate de kennis over de voordelen van digitale valuta wereldwijd toeneemt.
  2. Ethereum:
    Ethereum is door bitcoin geïnspireerd en gebouwd om meer programmeerbaar te zijn. Er draaien inmiddels tal van projecten op en deze blockchain is in ontwikkeling om toekomstbestendig te blijven.
  3. Monero
    Monero is een internetvaluta die transacties afschermt en de privacy van alle deelnemers waarborgt. Dit concept zal altijd een plaats in het moderne economische verkeer hebben.

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

2 berichten

Avatar
mark 24 december 2018 at 17:27

Vraag in plaats van een bericht.
Waar kan ik zonder al die moeilijke internet acties Biscoins kopen.
Ben namelijk Digibeet maar wil er wel wat mee!!
Ik hoor graag

Avatar
Marvin Kroon 27 december 2018 at 21:22

Je kan gebruik maken van verschillende brokers, hier kan je simpel met iDeal betalen zoals bij bitcoinmeester.nl of bij coinmerce.nl.

Even aanmelden, geld op je account storten en omruilen voor btcoin. De websites zijn zo gemaakt dat ook een digibeet dit kan doen! 🙂

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com