Altcoin van de Week Binance Nieuwsberichten

Altcoin van de Week: Binance Coin (BNB)

ICO-consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy verstrekt regelmatig investeringsaanbevelingen en inzichten in zijn dagelijkse cryptohandel. Binance Coin is deze week de Altcoin van de Week. Binance is samen met Coinbase de enige ‘unicorn’ in de cryptowereld met een waarde boven de 1 miljard dollar. Het volume per 24 uur is bijna 600 miljoen dollar. Binance Coin (BNB) staat op de 14de plaats op Coinmarketcap en heeft een marktwaarde van 789 miljoen dollar.

   
   

Jan Robert Schutte: “BNB noteert momenteel rond de $6 wat een mooi niveau is om wat coins op te pikken en ik verwacht de komende maanden een rally tot ten minste $8 wat een stijging van 33% impliceert. Let wel: de koers moet nog wel even de weerstand van $7 doorbreken en plaats wel een stop-loss onder de $4″.

Altcoin van de Week: Binance Coin (BNB)

  bitcoin meester  

Meer Altcoins van de Week?

 

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com