ripple labs
Nieuwsberichten » Altcoin van de Week: “Koers van 40 dollarcent voor XRP”

Altcoin van de Week: “Koers van 40 dollarcent voor XRP”

De XRP-munt van Ripple is deze week de Altcoin van de Week. Deze coin is de afgelopen weken met Ethereum aan het stuivertje wisselen en staat momenteel op de derde plaats op Coinmarketcap. Met een marktwaarde van 12,7 miljard dollar speelt ‘Ripple’ met de grote publieke blockchains mee. XRP wordt vooral in het bancaire circuit gebruikt en wordt door veel crypto die-hards niet als een echte crypto gezien. Omdat deze coin toch een stevige plaats in de top 3 heeft, vind ik het wel de moeite waard om XRP in de schijnwerpers te zetten.

Altcoin van de Week: XRP (‘Ripple’)

Cryptotrader Jan Robert Schutte motiveert zijn keuze: “XRP houdt goed stand boven de steunzone $0,28. De bodemvorming is een goed teken. Voor mij een teken dat XRP eerdaags de lucht in kan schieten. Een stijging richting de $0,40 tot $0,50 zie ik voor de korte termijn wel mogelijk. Oftewel een opwaarts potentieel tussen de 25% en 50%. Zorg er wel voor om een stop-loss onder de $0,28 te leggen″.

  bitcoin meester  

Lees meer over XRP en Ripple:

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

COO Barrick Gold: ‘Goudindustrie kan veel leren van Bitcoin en de cryptosector’

Job Nijsen

Bitcoin verkrijgbaar in Filipijnen bij alle 7-Eleven filialen

Job Nijsen

Binance komt met platform voor OTC handel tussen Bitcoin en fiat geld

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder