Crypto alert – Altcoin van de Week: “Koersdoel van 3,30 dollar voor QTUM”

Crypto alert – QTUM is deze week de Altcoin van de Week. Deze coin staat momenteel op de 29ste plaats op Coinmarketcap en heeft een marktwaarde van ruim $189 miljoen. QTUM is ontwikkeld door de Qtum Foundation te Singapore en het doel is om een openbare blockchain (Decentralized Applications (dApps) platform) te zijn voor bedrijven uit verschillende sectoren. Volgens cryptotrader Jan Robert Schutte is een koersdoel van 3,30 dollar op korte termijn mogelijk.

Daarbij kun je denken aan mobiele telecommunicatie, de financiële sector en de maak-industrie. Qtum is een ‘mix’ tussen Bitcoin en Ethereum en wil op deze wijze een brug slaan tussen de ‘blockchain’ en de ‘echte wereld’. Diverse grote Chinese investeerders steunen Qtum en ook heeft Qtum ook de steun van Atony di Iorio, de CEO van Jaxx wallet en de grote namen achter Crypto Space. Crypto Space is een conferentie over de blockchain en cryptocurrency.

Crypto alert – Altcoin van de Week: QTUM

Cryptotrader Jan Robert Schutte motiveert zijn keuze: “Qtum noteert rond de $2,10 en laat een stevige bodemvorming zien. Een stijging richting de $3,30 tot $0,50 zie ik voor de korte termijn wel mogelijk. Dit is een opwaarts potentieel van ruim 50%. Zorg er wel voor om een stop-loss onder de $1,50 te leggen″.

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!