Nieuwsberichten » Crypto Update – Altcoin van de Week: privacymunt Monero (XMR)

Crypto Update – Altcoin van de Week: privacymunt Monero (XMR)

ICO-consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy is dagelijks met cryptocurrencies bezig. Hij geeft regelmatig op diverse kanalen beleggerstips en inzichten in zijn tradersstrategie. Elke week kiest hij voor Bitcoin Magazine NL een Altcoin van de Week uit. Deze is privacymunt Monero (XMR) de Altcoin van de Week. Deze privacymunt staat op de dertiende plaats van Coinmarketcap en heeft een marktwaarde van ruim 730 miljoen dollar.

Hoe komt Schutte tot deze keuze? Hij motiveert deze als volgt: “De koers van Monero is momenteel zo plat als een pannenkoek en noteert al tijden rond de 43 dollar. Dat is wat mij betreft een mooi instapmoment voor rit richting de 50 tot 53 dollar voor de korte termijn. Wel is het verstandig is om een stop-loss onder de 38 dollar te leggen″. Bekijk hieronder de analyse van Jan Robert Schutte.

Lees meer over Monero bij Bitcoin Magazine NL:

Altcoin van de Week: privacymunt Monero (XMR)

  bitcoin meester  

Altcoins van de Week

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Podcast Bitcoin Journaal #9: Bitcoin Segwit, FATF, Noord-Korea & hacks

Redactie

Bitcoin (BTC) Rich List: Meer adressen ter waarde van $100.000 dan ooit

Robin Heester

Bitcoin oplichtingszaak van $800.000: Russische ijshockeyer opgepakt

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder