Nieuwsberichten » Crypto Update – Altcoin van de Week: Vechain (VET)

Crypto Update – Altcoin van de Week: Vechain (VET)

bitcoin kopen

ICO-consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy is dagelijks met cryptocurrencies bezig. Hij geeft regelmatig op diverse kanalen beleggerstips en inzichten in zijn tradersstrategie. Elke week kiest hij voor Bitcoin Magazine NL een Altcoin van de Week uit. Deze week is de keuze: VeChain (VET). Deze coin staat op de 26ste plaats op Coinmarketcap en heeft een marktwaarde van ruim 206 miljoen dollar (inmiddels 221 miljard dollar, redactie). VeChain is al jaren actief in ‘supply management’, waarmee je de authenticiteit van producten kunt achterhalen.

  bitcoin meester  

Altcoin van de Week: VeChain (VET)

Crypto Trader Jan Robert Schutte motiveert zijn keuze: “Vechain is de laatste maanden op een zeer laag niveau gaan consolideren. Deze coin noteert al tijden rond de $0,037. Dit is wat mij betreft een mooi instapmoment voor rit richting de $0,005 voor de korte termijn: een opwaarts potentieel van zo’n 30%. Leg wel een een stop-loss onder de $0,0028 te leggen″.

Vrijdagmiddag is de cryptomarkt fors gestegen, bepaalde cijfers uit dit artikel (marktwaarde, koers) zijn inmiddels niet meer up to date. VET is de afgelopen 24 uur met 7% gestegen. 

blockport

Altcoins van de Week

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.