Nieuwsberichten » Crypto Update – Altcoin van de Week: Vechain (VET)

Crypto Update – Altcoin van de Week: Vechain (VET)

ICO-consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy is dagelijks met cryptocurrencies bezig. Hij geeft regelmatig op diverse kanalen beleggerstips en inzichten in zijn tradersstrategie. Elke week kiest hij voor Bitcoin Magazine NL een Altcoin van de Week uit. Deze week is de keuze: VeChain (VET). Deze coin staat op de 26ste plaats op Coinmarketcap en heeft een marktwaarde van ruim 206 miljoen dollar (inmiddels 221 miljard dollar, redactie). VeChain is al jaren actief in ‘supply management’, waarmee je de authenticiteit van producten kunt achterhalen.

Altcoin van de Week: VeChain (VET)

Crypto Trader Jan Robert Schutte motiveert zijn keuze: “Vechain is de laatste maanden op een zeer laag niveau gaan consolideren. Deze coin noteert al tijden rond de $0,037. Dit is wat mij betreft een mooi instapmoment voor rit richting de $0,005 voor de korte termijn: een opwaarts potentieel van zo’n 30%. Leg wel een een stop-loss onder de $0,0028 te leggen″.

Vrijdagmiddag is de cryptomarkt fors gestegen, bepaalde cijfers uit dit artikel (marktwaarde, koers) zijn inmiddels niet meer up to date. VET is de afgelopen 24 uur met 7% gestegen. 

  bitcoin meester  

Altcoins van de Week

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Nieuw Bitcoin Journaal over: Bitcoin, het Lightning Network en de maatregelen van De Nederlandse Bank

 

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

IOTA en Jaguar Land Rover | Bitcoin update | Gevolgen Brexit | Indiase rijken wil investeren in BTC

Fomoflash

BTC boven $11.400 | VeChain & Walmart | LTC geaccepteerd bij één miljoen hotels

Fomoflash

BM Nieuwsupdate #0: Bitcoin, VeChain, Facebook Libra, FATF en meer

Redactie

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder