Crypto update – Bitcoin klimt omhoog, Bat Attention Token daalt 13%

Crypto update 10.00 uur - De koers Bitcoin (BTC) stijgt op deze woensdagochtend licht naar een niveau boven de 3.850 dollar. De meeste cryptocurrencies in de top 20 laten een lichte stijging zien. Opvallende daler in de top 50 is Bat Attention Token (BAT) met een correctie van ruim 13 procent.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Cryptonieuws

Bitcoin (BTC) koers

Bitcoin (BTC) klimt enigszins omhoog richting de 3.900 dollar, wat er op duidt dat de "bulls" nog niet helemaal verdwenen zijn. Cryptotrader Stefan den Tuinder van Altcoinbase zegt er het volgende over:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]"Bitcoin maakt nu een zogenaamde bearflag, een scherp dalend handelsvolume in combinatie met dagen van een zijwaartse koers. Ik verwacht dat we de gaten op gaan vullen in de BTC CME futures. en die ligt voor nu tussen 3600 en 3550. dit zou mijn long mogelijkheid, aangezien er ook nog een flink gat ligt richting 3900. ik verwacht rond 3600 een stijging richting de 3900 regio. Wat ook kan gebeuren is dat we nu eerst het gat gaan vullen rond 3900 en daarna goed naar beneden maar dat is niet mijn verwachting. Ik verwacht dus een verdere drop voor herstel en een opwaartse trend."[/penci_blockquote]

Crypto update - Bitcoin klimt omhoog, Bat Attention Token daalt 13%

Bekijk ook de Bitcoin Update terug op ons Youtube-kanaal

Bekijk de update van Prem!

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!