Crypto update – Bitcoin koers zijwaarts, IBM-cryptobaas shillt bitcoin

Crypto update 10.30 uur - Op deze vrijdagochtend draait de markt weer enigszins om en staan er voorzichtige plusjes op de borden. Bitcoin (BTC) beweegt voornamelijk zijwaarts, de grootste cryptomunt noteert een plusje van 0,4%. De huidige koers is 3.970 dollar. Binnen de top 20 is Binance Coin (BNB) een uitschieter met 5% in de plus. Stef den Tuinder van Altcoinbase is voorzichtig: "Bitcoin maakt zich op voor koerscorrectie".

Crypto update

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Cryptonieuws

Bekijk de marktupdate van Prem!

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.