Priority Token opent nieuw kantoor in Amsterdam met groots evenement

Persbericht
Naast haar kantoren in Moskou, Londen, Seoul en Singapore opent Priority Token een gloednieuw kantoor in Amsterdam, dat zich specifiek gaat richten op blockchain- crypto- en fintechprojecten in de Benelux.

Eenieder is uitgenodigd voor dit evenement op 7 maart. Kom meer te weten over wie er achter dit project zitten, wat Priority Token doet en hoe Priority Token waarde creëert. Voor gratis tickets kunt u zich hier aanmelden. ► https://www.eventbrite.nl/e/tickets-grand-opening-priority-token-office-amsterdam-56118977372

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Marcel Ott, managing director Priority Token Nederland en hoofd Priority Token Amsterdam:

«Wij helpen bedrijven succesvolle (vervolg)stappen te zetten met hun project, of het nu gaat om juridische ondersteuning, het vanaf het begin opzetten van een token, investeringsadvies of om auditing van een ICO- of STO-project. Wij helpen ook met de verovering van specifieke markten, zoals bijvoorbeeld de Aziatische markt. Elk project dat op zoek is naar investeerders, van waar dan ook ter wereld, is van harte welkom om op 7 maart meer te weten te komen over Priority Token en onze visie.»

De toegang is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt. Om een plaats te kunnen reserveren is inschrijving noodzakelijk. ► https://www.eventbrite.nl/e/tickets-grand-opening-priority-token-office-amsterdam-56118977372

Na afloop kunnen deelnemers genieten van een drankje en is er de mogelijkheid om te netwerken. Maar er is meer!

♦Priority Token $20,000 Award ♦

Bent u of maakt u onderdeel uit van een crypto- of blockchain gerelateerde organisatie in Nederland, België of Luxemburg met een interessant concept, dan maakt u kans op de Priority Token Award! Het betreft een investerings- en auditpakket ter waarde van 20.000 dollar. Dit pakket omvat het volgende:

Om genomineerd te worden, zal het bedrijf of project aan de volgende voorwaarden moeten voldoen:

Om uw project in te schrijven voor deze wedstrijd neemt u contact op met ons via [email protected]. Vertel meer over uw project en overtuig ons waarom uw project als winnaar uit de bus moet komen. Mocht uw project genomineerd zijn laat Priority Token dit aan u weten.

Ook als u niet wilt meedingen voor de Award verwelkomt Priority Token u graag op 7 maart tijdens de opening van haar nieuwe kantoor!

►Wanneer:
7 maart van 14:30 tot 18:00 (CET)

►Waar:
Broedplaats Bogotá
Haarlemmerstraatweg 79

►Voor meer informatie:
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6500368334394048512/

We zien u graag terug op 7 maart in Amsterdam!

Lees meer over:
crypto