stellar XLM IBM koers koersdoel altcoin van de week
Nieuwsberichten » Altcoin van de Week: “Koersdoel van 18 dollarcent voor Stellar (XLM)”

Altcoin van de Week: “Koersdoel van 18 dollarcent voor Stellar (XLM)”

bitcoin kopen

Stellar (XLM) is deze week Altcoin van de Week. Deze cryptomunt staat momenteel op de zevende plek op Coinmarketcap en heeft een marktwaarde van bijna $2,2 miljard dollar. Cryptotrader Jan Robert Schutte van Crypto Academy is optimistisch: “Een koersdoel van 18 dollarcent op de lange termijn is haalbaar voor XLM”.

  bitcoin meester  

Stellar in het nieuws

Stellar kwam vandaag al in het nieuws: IBM gebruikt Stellar-technologie onder de motorkap van betaaloplossing World Wire. Vandaag brengt IBM naar buiten dat het deals heeft gesloten met zes banken voor het testen van World Wire.

Toevalligerwijs komt Coinbase naar buiten met het nieuws dat Stellar ook beschikbaar komt voor particuliere beleggers. Eerder was XLM alleen beschikbaar op Coinbase Pro.

blockport

Altcoin van de Week: Stellar (XLM)

Cryptotrader Jan Robert Schutte motiveert zijn keuze:

Stellar (XLM) noteert rond de $0,11 en is mijns inziens op dit niveau koopwaardig. Een stijging richting de $0,18 zie ik voor de korte termijn wel mogelijk wat een potentieel is van ruim 60%. Zorg er wel voor om een stop-loss onder de $0,08 te leggen.

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten is zéér risicovol en geschiedt op eigen risico.

crypto kopen 

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkse crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.