Altcoin van de Week: “Koersdoel van 18 dollarcent voor Stellar (XLM)”

Stellar (XLM) is deze week Altcoin van de Week. Deze cryptomunt staat momenteel op de zevende plek op Coinmarketcap en heeft een marktwaarde van bijna $2,2 miljard dollar. Cryptotrader Jan Robert Schutte van Crypto Academy is optimistisch: “Een koersdoel van 18 dollarcent op de lange termijn is haalbaar voor XLM”.

Stellar in het nieuws

Stellar kwam vandaag al in het nieuws: IBM gebruikt Stellar-technologie onder de motorkap van betaaloplossing World Wire. Vandaag brengt IBM naar buiten dat het deals heeft gesloten met zes banken voor het testen van World Wire.

Toevalligerwijs komt Coinbase naar buiten met het nieuws dat Stellar ook beschikbaar komt voor particuliere beleggers. Eerder was XLM alleen beschikbaar op Coinbase Pro.

Altcoin van de Week: Stellar (XLM)

Cryptotrader Jan Robert Schutte motiveert zijn keuze:

Stellar (XLM) noteert rond de $0,11 en is mijns inziens op dit niveau koopwaardig. Een stijging richting de $0,18 zie ik voor de korte termijn wel mogelijk wat een potentieel is van ruim 60%. Zorg er wel voor om een stop-loss onder de $0,08 te leggen.

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten is zéér risicovol en geschiedt op eigen risico.

bitcoin kopen

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!