zilliqa altcoin van de week
Nieuwsberichten » Altcoin van de Week: “Koersdoel van $0,033 voor Zilliqa (ZIL)”

Altcoin van de Week: “Koersdoel van $0,033 voor Zilliqa (ZIL)”

Crypto alert – Zilliqa (ZIL) is deze week Altcoin van de Week. Deze cryptomunt staat momenteel op de 40ste plaats op Coinmarketcap en heeft een marktwaarde van bijna $180 miljoen. Bekijk hieronder de analyse van Jan Robert Schutte, cryptotrader bij CryptoAcademy.

Zilliqa, een Ethereum-killer?

Het project uit Singapore, sterk gelinieerd aan de academische wereld, wordt door marktvolgers gezien als een “ethereum-killer”. Een vancde sterke punten is de hoeveelheid transacties die het Zilliqa-netwerk – op papier –  kan dragen middels sharding-technologie. Oprichter Xinshu Dong legt het principe uit in dit interview met CCN:

“ZILLIQA does what is called network or transaction sharding. Imagine a sample network of 1,000 nodes. ZILLIQA will automatically divide the network into 10 shards each with 100 nodes. Each shard can now process transactions in parallel. If each shard is capable of processing 100 transactions per second, then all shards together can process 1000 transactions per second. The ability to process transactions in parallel due to the sharded architecture ensures that the throughput in ZILLIQA increases (roughly) linearly with the size of the network.”

Het team is druk bezig met het finetunen van het mainnet, de zogenaamde ‘bootstrap-fase’. Deze fase is verlengd om het netwerk verder te stabiliseren en meer bugs eruit te halen. Ook moet het aantrekkelijker worden voor miners om bij de Zilliqa community aan te sluiten, zo staat te lezen in de meest recente projectupdate.

Lees meer:

Altcoin van de Week: Zilliqa (ZIL)

Hoe beoordeelt Jan Robert Schutte van CryptoAcademy de koers van Zilliqa? Hij beoordeelt de koers als volgt:

ZIL noteert rond de $0,0195 en is mijns inziens op dit niveau koopwaardig. Een stijging richting de $0,033 zie ik voor de korte termijn wel mogelijk wat een potentieel is van 70%. Leg wel een stop-loss onder de $0,013.

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten is zéér risicovol en geschiedt op eigen risico.

crypto kopen 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Ripple ‘dumpte’ $533 miljoen XRP in 2018, koers hapert in 2019

Wessel Simons

Grin cryptomunt doet hard fork om ASIC-mining te ontmoedigen

Wessel Simons

Duitse minister: ‘Libra cryptomunt van Facebook gevaar voor euro’

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder