crypto update omzet prognose coinbase omzet
Nieuwsberichten » Coinbase komt met prognose voor 2019: 55% minder omzet

Coinbase komt met prognose voor 2019: 55% minder omzet

Crypto update – Coinbase komt met nieuwe prognose voor 2019 en die is allesbehalve rooskleurig. De Amerikaanse cryptobeurs gaat uit van een aanzienlijke daling in handelsvolume en daarmee ook haar omzet voor 2019.

Omzetprognose Coinbase

De beurs houdt serieus rekening met minder inkomsten uit de cryptohandel, zoveel is duidelijk. Coinbase verwacht in 2019 545 miljoen omzet te behalen, mits de marktomstandigheden gelijk blijven. Komt die voorspelling uit, dan daalt de omzet met maar liefst 55,6% ten opzichte van 2018.

Coinbase geldt na Binance als de meeste liquide cryptobeurs van de markt. Het bedrijf uit Californië heeft naar verluidt circa 20 miljoen klanten.

#DeleteCoinbase

Coinbase kwam enkele weken geleden negatief in het nieuws door de overname van Neutrino, een cybersecuritybedrijf. Op Cryptotwitter kwam de hashtag #deletecoinbase op gang. De storm lijkt nu geluwd. In een officiële mededeling: de medewerkers van Neutrino cq. Hacking Team zijn na de overname geen actief onderdeel van Coinbase.

Lees meer: Coinbase onder vuur door overname van securitybedrijf van dubieus allooi

Een van de gevolgen is dat het handelsvolume van de beurs als gevolg van de commotie wel degelijk terugliep. Marktvorder Dior kwam met cijfers en concludeerde dat het volumne in bitcoin onder de 1 miljard dollar was geraakt.

Bron: The Block Crypto

crypto kopen 

 

 

 

 

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Barendregt van BitPay: ‘Bitcoin heeft veel voordelen tegenover traditioneel geld’

Robin Heester

Coinbase CEO: ‘Verder kijken dan handel in bitcoin en crypto’

Robin Heester

‘Cryptopia hack was inside job’, tijdens de hack werd voor miljoen aan bitcoin en crypto gestolen

Marvin Kroon

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder