iota
Nieuwsberichten » Crypto alert – Altcoin van de Week: “Koersdoel 0,40 dollarcent voor IOTA”

Crypto alert – Altcoin van de Week: “Koersdoel 0,40 dollarcent voor IOTA”

Crypto alert – IOTA (MIOTA) is deze week de Altcoin van de Week. Deze coin staat momenteel op de 14ste plaats op Coinmarketcap en heeft een marktwaarde van ruim $825 miljoen. Volgens cryptotrader Jan Robert Schutte is een koersdoel van 0,40 dollar op de korte termijn mogelijk.

Crypto alert – Altcoin van de Week: IOTA

Crypto Trader Jan Robert Schutte motiveert zijn keuze: “IOTA noteert rond de $0,30 en is mijns inziens. Een stijging richting de $0,40 zie ik voor de korte termijn wel mogelijk. Dit is een opwaarts potentieel van 33%. Zorg er wel voor om een stop-loss onder de $0,25 te leggen″.

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Chainlink (LINK) koers steeg 1.400% in 2019, team incasseert winst

Wessel Simons

Exodus Chinese miners naar Iran, terwijl land lokale bitcoinhandel verbiedt

Marloes van der Scheer

Electroneum (ETN) maakt blockchain robuust tegen 51% aanval

Marvin Kroon

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder