Crypto alert – Altcoin van de Week: “Koersdoel 0,40 dollarcent voor IOTA”

Crypto alert – IOTA (MIOTA) is deze week de Altcoin van de Week. Deze coin staat momenteel op de 14ste plaats op Coinmarketcap en heeft een marktwaarde van ruim $825 miljoen. Volgens cryptotrader Jan Robert Schutte is een koersdoel van 0,40 dollar op de korte termijn mogelijk.

Crypto alert – Altcoin van de Week: IOTA

Crypto Trader Jan Robert Schutte motiveert zijn keuze: “IOTA noteert rond de $0,30 en is mijns inziens. Een stijging richting de $0,40 zie ik voor de korte termijn wel mogelijk. Dit is een opwaarts potentieel van 33%. Zorg er wel voor om een stop-loss onder de $0,25 te leggen″.

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!