Image default
Altcoins Nieuwsberichten

Koers BAT plust 10% na partnership TAP Network

bitcoin

Altcoin BAT heeft een partnership met Tap Network aangekondigd. TAP is een blockchain-geconcentreerd advertentieplatform. Basis Attention Token heeft het mogelijk gemaakt om de tokens in te wisselen voor beloningen bij meer dan 250.000 merken waaronder Apple, Uber en Starbucks.

Basic Attention Token radically improves the efficiency of digital advertising by creating a new token that can be exchanged between publishers, advertisers, and users. It all happens on the Ethereum blockchain.

– basicattentiontoken.org

BAT is ontworpen om efficiëntie te brengen in de marketing- en reclamebranche. Het digitale token, BAT, is uitwisselbaar tussen uitgevers, adverteerders en gebruikers. Met de poging om fraude, trackers en tussenpersonen op te heffen. Gebruikers ervaren constant stijgend misbruik van mobiele gegevens.

  bitcoin meester  

Over Brave

De snelle, op privacygerichte browser van Brave Software wordt gecombineerd met een op blockchain gebaseerde digitaal advertentieplatform. Gebruikers krijgen een betere, minder rommelige en snellere webervaring, uitgevers verhogen hun inkomstenaandeel en adverteerders ontvangen een betere conversie. Microbetalingen gaan over het Ethereum blockchain als BAT token. De Brave-oplossing is een win-winsituatie voor iedereen die een aandeel heeft in het open web en die het vervelend vindt om privacy en inkomsten te geven aan de tussenpersonen in de ad-technologie. Brave Software is mede opgericht door Brendan Eich, maker van JavaScript en mede-oprichter van Mozilla, en Brian Bondy, voorheen van Khan Academy en Mozilla.

efin
blockport

Over TAP Network

TAP Network is een advertentie- en gegevensplatform dat wordt aangedreven door blockchain-technologie. TAP heeft als missie om consumenten controle te geven over hun gegevens en hun privacy te bewaren, terwijl ze echte beloningen en inkomsten genereren van merken en adverteerders bieden. Het TAP Network bereikt miljoenen consumenten en brengt topuitgevers, mediabedrijven en partners uit de reclame-industrie bij elkaar.

crypto kopen 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com