OmiseGO altcoin van de week crypto

Crypto alert – “Koersdoel OmiseGo (OMG) 2 dollar eind 2019”

Crypto Alert – OmiseGO (OMG), één van de ontwikkelaars van het Plasma-protocol op ethereum, is deze week Altcoin van de Week. OmiseGO met als uitstekende slogan: ‘Unbank the Banked’ staat momenteel op de 32de plaats op Coinmarketcap en heeft een marktwaarde van circa $180 miljoen. Bekijk de analyse van cryptotrader Jan-Robert Schutte van CryptoAcademy.

Crypto alert – Altcoin van de Week: OmiseGo (OMG)

OmiseGO is één van de ontwikkelaars achter Plasma, een schaalbaarheidsoplossing voor Ethereum. Ze maken een betalingssysteem gebaseerd op Ethereum dat de belofte van cryptovaluta moet waarmaken: snel, eenvoudig en goedkoop betalingen verrichten zonder derde partijen. Moederbedrijf Omise is al een betalingsprovider met een bestaand klantenbestand, een beetje zoals iDeal in Nederland maar dan in Zuidoost-Azië en met een veel grotere dekking.

Lees het nieuws vandaag: OmiseGo lanceert Go exchange en start Alpha

omisego OMGCryptotrader Jan Robert Schutte motiveert zijn keuze:

“Bij een koers van rond de $1,25 is OmiseGO zit er volgens mij voldoende opwaarts potentieel. Een stijging richting de $2 zijnde de high van eind december zie ik voor de korte termijn wel tot een mogelijkheid. Dit is een opwaarts potentieel van 60%. Wel is het raadzaam om een stop-loss onder de $1 te leggen″.

bitcoin meester

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Mis niks meer!
Invalid email address