OmiseGO altcoin van de week crypto

Crypto alert – “Koersdoel OmiseGo (OMG) 2 dollar eind 2019”

Crypto Alert – OmiseGO (OMG), één van de ontwikkelaars van het Plasma-protocol op ethereum, is deze week Altcoin van de Week. OmiseGO met als uitstekende slogan: ‘Unbank the Banked’ staat momenteel op de 32de plaats op Coinmarketcap en heeft een marktwaarde van circa $180 miljoen. Bekijk de analyse van cryptotrader Jan-Robert Schutte van CryptoAcademy.

bitcoin meester

Crypto alert – Altcoin van de Week: OmiseGo (OMG)

OmiseGO is één van de ontwikkelaars achter Plasma, een schaalbaarheidsoplossing voor Ethereum. Ze maken een betalingssysteem gebaseerd op Ethereum dat de belofte van cryptovaluta moet waarmaken: snel, eenvoudig en goedkoop betalingen verrichten zonder derde partijen. Moederbedrijf Omise is al een betalingsprovider met een bestaand klantenbestand, een beetje zoals iDeal in Nederland maar dan in Zuidoost-Azië en met een veel grotere dekking.

Lees het nieuws vandaag: OmiseGo lanceert Go exchange en start Alpha

omisego OMGCryptotrader Jan Robert Schutte motiveert zijn keuze:

“Bij een koers van rond de $1,25 is OmiseGO zit er volgens mij voldoende opwaarts potentieel. Een stijging richting de $2 zijnde de high van eind december zie ik voor de korte termijn wel tot een mogelijkheid. Dit is een opwaarts potentieel van 60%. Wel is het raadzaam om een stop-loss onder de $1 te leggen″.

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!