btc koers prijs bitcoin

Crypto update: Bitcoin breekt 4.000 dollargrens, altcoins in het groen

Crypto update 10.45 uur – Bitcoin is afgelopen nacht door de 4.000 dollargrens heen gebroken. De huidige koers ligt volgens marktindex OnchainFX er net onder: 3.994 dollar. Feit is dat diverse altcoins flink in het groen staan. Bitcoin Cash, Litecoin en Ethereum. Vraag is: is dit een tijdelijk opleving of zetten de koersen een tijdje door?  Stefan den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase is voorzichtig: “Pas zodra bitcoin support heeft gevonden bij 4.200 dollar, is dat voor mij een koopsignaal.”

Bitcoin breekt 4.000 dollargrens

De 4.000 dollargrens werd de afgelopen weken ervaren als een soort magische grens waar bitcoin meer niet doorheen wilde breken. Dat is nu wel gebeurd. Maar: is het herstel robuust of slechts tijdelijk?

btc koers prijs bitcoin

Stefan den Tuinder laat de onderstaande chart zien en zegt:

Bitcoin heeft momenteel de weerstand rond 4.000 dollar gebroken. We vinden nu een steun bij dit niveau en de verwachting is dat we vanaf hier wellicht een stijging kunnen maken naar 4.100 dollar. Persoonlijk neem ik rond 4.100 dollar een shortpositie in, met een stoploss rond 4.200 dollar. Als we support vinden op 4.200 dollar, zou dat voor mij dus een koopsignaal zijn

bitcoin btc koers

Stijgers afgelopen 24 uur: Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin

We gaan uit van de marktindex OnchainFX van Messari, die meer geaggregeerde marktdata verzamelt dan bijvoorbeeld een Coinmarktcap. Het sentiment is omgeslagen naar zeer positief. Er zijn dan ook nu de nodige stijgers te zien:

  • Bitcoin Cash +18%
  • Ethereum +6,6%
  • Litecoin +8,3%
  • Holochain +15%
  • Dent +12%
  • Gnosis +12%
  • Kin +12%
  • Dentacoin +11%
  • Bytecoin +9%

Opvallende dalers zijn de Gulden (-4,2%) en de Theta Token (-3,6%).

bitcoin meester

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Tom Lee (Fundstrat): “Prijs bitcoin verdubbelt in 2019”

Tom Lee van onderzoeksbureau Fundstrat, wiens voorspellingen we met een korreltje zout moeten nemen, doet eer een opmerkelijke uitspraak. De analist ziet de prijs nog verdubbelen in 2019, vertelt hij aan nieuwszender CNBC. Bekijk het interview met Lee hieronder terug:

Cryptonieuws

Bekijk de update van Prem!

bitcoin kopen

 

Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!