bitcoin
Data en Analyse » Technische analyse » Crypto update – “Bitcoin daalt op korte termijn richting 3.550 dollar”

Crypto update – “Bitcoin daalt op korte termijn richting 3.550 dollar”

Crypto update 21.00 uur – De koers van bitcoin (BTC) is vrijwel stabiel de gehele dag door. De koers op moment van schrijven is 3.864 dollar. De borden van de meeste cryptocurrencies staan op groen (24 uursgrafiek), met hier en daar een minnetje. Stijgers in de top 20 zijn onder meer Litecoin (LTC, +5,3%) en Binance Coin (BNB, 9,8%). Ook de Huobi Token steeg 18%.

Bitcoin (BTC) koers

We vroegen aan analist Stef den Tuinder van Altcoinbase wat hij van de koers verwacht op de korte termijn. Hij zegt daar het volgende over:

Bitcoin zit momenteel in een bearflag, waarbij de kans dat de koers gaat dalen tot 70% is. Ik heb zelf een shortpositie ingenomen. Op de korte termijn verwacht ik een prijsdaling naar 3.550 en 3.450 dollar. De verwachting is dat we op de onderkant trendline eventueel terug gaan stijgen, ligt rond op 3.450 dollar. Daarnaast zien we nog een support op 3.550 dollar. Vanaf dat niveau is een bounce mogelijk richting 3.900 dollar.

  bitcoin meester  

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

crypto kopen 

 

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Noord-Korea ontwikkelt haar eigen variant van ‘bitcoin’

Wessel Simons

Bitcoin stagneert rond $10.225, Stellar (XLM), Ripple (XRP), IOTA stijgen

Robin Heester

Craig Wright vraagt opnieuw uitstel voor zaak over 500.000 Bitcoin (BTC)

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder