bitcoin
Data en Analyse » Technische analyse » Crypto update – “Bitcoin daalt op korte termijn richting 3.550 dollar”

Crypto update – “Bitcoin daalt op korte termijn richting 3.550 dollar”

Crypto update 21.00 uur – De koers van bitcoin (BTC) is vrijwel stabiel de gehele dag door. De koers op moment van schrijven is 3.864 dollar. De borden van de meeste cryptocurrencies staan op groen (24 uursgrafiek), met hier en daar een minnetje. Stijgers in de top 20 zijn onder meer Litecoin (LTC, +5,3%) en Binance Coin (BNB, 9,8%). Ook de Huobi Token steeg 18%.

  bitcoin meester  

Bitcoin (BTC) koers

We vroegen aan analist Stef den Tuinder van Altcoinbase wat hij van de koers verwacht op de korte termijn. Hij zegt daar het volgende over:

Bitcoin zit momenteel in een bearflag, waarbij de kans dat de koers gaat dalen tot 70% is. Ik heb zelf een shortpositie ingenomen. Op de korte termijn verwacht ik een prijsdaling naar 3.550 en 3.450 dollar. De verwachting is dat we op de onderkant trendline eventueel terug gaan stijgen, ligt rond op 3.450 dollar. Daarnaast zien we nog een support op 3.550 dollar. Vanaf dat niveau is een bounce mogelijk richting 3.900 dollar.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

crypto kopen 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) met $11.264 op nieuw jaarrecord, VeChain (VET)+45% na Walmart-deal

Wessel Simons

Misss Bitcoin over de Libra coin van Facebook en de koersstijging van BTC

Madelon Vos

Pomp: ‘Bitcoin (BTC) is $100.000 aan het einde van 2021’

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.