Crypto update – Correctie op cryptomarkt, bitcoin daalt naar 3.760 dollar

Crypto update 10.30 uur - De koers van bitcoin (BTC) is naar verwachting gedaald onder de 3.800 dollar. De huidige koers is 3.768 dollar met een min van 2,4%. Correctie op de cryptomarkt: alle borden in de top 20 staan op rood. Cryptovaluta zoals EOS, Bitcoin Cash, TRON en IOTA leveren tussen 5% en 7% allemaal in. Enkele lichtpuntjes zijn er voor ABBC Coin en Pundi X met 2% in de plus.

Nieuws van de dag: Cryptobeurs QuadrigaCX

Ernst & Young (EY) concludeert dat de wallets van cryptobeurs QuadrigaCX al sinds april 2018 ongebruikt zijn. Ander onderzoek suggereert dat QuadrigaCX veel beurstegoeden stuurde naar andere handelsplatformen. Naar verluidt is er 650.000 aan ethereum (omgerekend 100.000 dollar tegen de huidige koers) aan tegoeden weggesluisd.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) koers

Crypto update - Correctie op cryptomarkt, bitcoin daalt naar 3.760 dollar

Analist Stef den Tuinder van Altcoinbase ziet voorlopig geen herstel voor bitcoin (BTC). Hij zegt onder meer:

“Ik verwacht uiteindelijk dat we nog steeds omlaag gaan. Met steunlevels van 3.550 tot 3.450 dollar, waarna een bounce naar boven mogelijk is. Zodra 3.450 dollar breekt, dan verwacht ik targets als 3.300 en en wellicht zelfs 3.100 dollar. Maar de eerste support ligt dus bij 3.550 dollar. Vanaf dat niveau is een bounce mogelijk richting 3.900 dollar.”

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

Bekijk de update van Prem!

In de update van Prem:

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...