btc bitcoin koers prijs cryptobeleggers

Cryptobeleggers pakken winst, Winklevoss-broers tégen regels cryptovaluta

Crypto update 12:00 uur – Beleggers in cryptocurrencies pakken winst, na de opleving van de markt vrijdagnacht. De borden van marktindex OnchainFX staan op (licht) rood. Bitcoin noteert op moment van schrijven een koers van 4.001 dollar, net boven de magische 4.000 dollargrens. Stefan den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase blijft voorzichtig: “Zodra bitcoin de 4.200 dollar nadert, is dat pas voor mij een koopsignaal.”

Winklevoss broers: Cryptovaluta hebben géén regels nodig

In tegenstelling tot hun slogan op hun abri’s in de stad, hebben cryptovaluta géén regels nodig, aldus Cameron Winklevoss. Daarentegen pleiten ze voor een regelgevend raamwerk voor cryptobedrijven. Ze hebben daarbij het recente fiasco met de Canadese cryptobeurs QuadrigaCX als voorbeeld.

Meer bij onze collega’s van de Bitcoinist >>

Bitcoin koers

btc bitcoin koers prijs cryptobeleggers

Bitcoin brak vrijdagnacht door de magische 4.000 dollargrens. Op deze zondagmiddag nemen cryptobeleggers hun winst en staan de meeste cryptovaluta weer op (licht) verlies.

Stefan den Tuinder liet gistermiddag al doorschemeren niet te vroeg te juichen na deze korte opleving:

Bitcoin heeft momenteel de weerstand rond 4.000 dollar gebroken. We vinden nu een steun bij dit niveau en de verwachting is dat we vanaf hier wellicht een stijging kunnen maken naar 4.100 dollar. Persoonlijk neem ik rond 4.100 dollar een shortpositie in, met een stoploss rond 4.200 dollar. Als we support vinden op 4.200 dollar, zou dat voor mij dus een koopsignaal zijn

bitcoin btc koers

bitcoin meester

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

Bekijk de update van Prem!

bitcoin kopen

 

Mis niks meer!
Invalid email address