ripple XRP MoneyGram cryptomunt crypto

Altcoin van de Week: “Koersdoel van $0,60 voor Ripple (XRP)”

Crypto alert – Deze week is XRP, de cryptomunt van Ripple, de Altcoin van de Week. XRP staat momenteel op de derde plaats van de marktindex van Messari met een marktkapitalisatie van circa 15 miljard dollar. De koers op moment van schrijven is $0,359 (-1,13%). Bekijk hieronder de analyse van Jan Robert Schutte, cryptotrader bij CryptoAcademy.

bitcoin meester

XRP munt van Ripple

De cryptomunt van Ripple, XRP, staat steevast op de derde plek van de cryptomarkt. Eerder dit jaar wist XRP zelfs de tweede plek van Ethereum over te nemen. De munt van Ripple is qua structuur heel anders dan bijvoorbeeld bitcoin, maar XRP blijft populair onder beleggers.

Het bedrijf uit Seattle is hard aan het bouwen aan het uitrollen van hun betalingsnetwerk. Zo gaat Ripple in Europa samenwerken met tientallen bedrijven en instanties om blockchain aan de man te brengen. Ook partneren ze met SBI voor de uitrol van de ‘Japanse Tikkie’.

Koersscores

1 week +15.27%
1 maand +14.02%
3 maanden +0.92%
1 jaar -24.65%
5 jaar +5171.57%

bron: Messari.io

Lees meer: Mede-oprichter Ripple doneert $25 miljoen in XRP aan universiteit

Altcoin van de Week: Ripple (XRP)

Hoe beoordeelt Jan Robert Schutte van CryptoAcademy de koers van XRP? Hij beoordeelt de koers als volgt:

Bij de huidige prijs van ongeveer $0,36 heeft XRP voldoende opwaarts potentieel tot minstens $0,60. Dit impliceert een opwaarts potentieel van +67%. Het is echter raadzaam om een stop-loss order toe te voegen onder de $0.28″.

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten is zéér risicovol en geschiedt op eigen risico.

bitcoin kopen

Mis niks meer!
Invalid email address