altcoin van de week Lisk crypto academy koers prijs

Altcoin van de Week: “Koers Lisk (LSK) heeft potentieel naar $2.80”

Altcoin van de week – Lisk (LSK) is door cryptotrader en – analist Jan Robert Schutte (Crypto Academy) uitgekozen als Altcoin van de Week. Schutte ziet nog de nodige groeipotentieel in de cryptomunt van dit ‘Duitse’ blockchainproject. “Stijging naar $2.80 is één van de mogelijke scenario’s.”

Lees ook: Lisk opent blockchainhub in Utrecht

Lisk (LSK)

Het Duitse Lisk, met kantoor in Berlijn, geldt als één van de meest bekende blockchainplatform in Europa. Het project was er vroeg bij: in maart 2016 sloot Lisk haar Initial Coin Offering af: ruim 14.000 bitcoin (BTC) wordt er opgehaald. Destijds $5.7 miljoen waard bij een koers van $400 per bitcoin.

Cryptomunt Lisk heeft een totale marktwaarde van $220 miljoen. Op moment van schrijven is de koers $1.85 van LSK. Sinds de all-time high is de koers met 95% gedaald. Op het hoogtepunt was één LSK ruim $39 waard.

Rendement LSK

1 week -8.97%
1 maand +23.91%
3 maande +50.10%
1 jaar -84.00%
3 jaren +39.08%

Altcoin van de Week

Jan Robert Schutte zegt het volgende over de cryptomunt:

“Bij de huidige prijs van $1.80 is LSK een aantrekkelijke koop in mijn ogen. Voor de komende maand zie ik een doel van $2.80 (+56%) haalbaar, mits de cryptomarkt ook aantrekt de komende weken.

LSK is namelijk wel afhankelijk van de rest van het marktsentiment. Vergeet ook niet een stop-loss te zetten.

Interview Max Kordek, ceo Lisk

We spraken vorig jaar met de ceo van Lisk, Max Kordek.

Meer Altcoins van de Week:

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is een Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies. CryptoAcademy adviseert daarnaast een aantal ICO’s in binnen – en buitenland.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten is zéér risicovol en geschiedt op eigen risico.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!