bitcoin btc update koers altcoins crypto
Nieuws » Bitcoin (BTC) houdt stand bij $5.200, Holochain (HOT) fors in de lift: 13%

Bitcoin (BTC) houdt stand bij $5.200, Holochain (HOT) fors in de lift: 13%

Crypto update – Bitcoin (BTC) is vanmiddag afgewezen bij het niveau $5.260, maar vooralsnog houdt de koers stand boven de $5.200. De koers op moment van schrijven is $5.216.  In de top 10 niet heel veel prijsactie: XRP stijgt 3%, terwijl kleinere alts zoals Enjin Coin, Dent (DENT) en Holochain (HOT) flink stijgen tussen de 13# en 15%. Wat verwachten analisten dat bitcoin gaat doen? “Ik verwacht een uitbraak naar boven aldus Stef den Tuinder van Altcoinbase. 

Lees ook – eToro komt met een nieuwe exchange met daarop 8 stablecoins. We spraken exclusief met de ceo Yoni Assia in Parijs

  bitcoin meester  

Bitcoin update

Hoe beoordeelt Stef ten Tuinder van traderscollectief Altcoinbase de koers van BTC?

Bitcoin is vandaag wederom bullish. Het behoudt de $5.200 zone en maakt zich op om de bovenkant van de resistance te testen welke rond de $5.400 ligt. Ik verwacht dat de bulls binnen niet al te lange tijd gaan proberen door te breken. Lukt dat en vinden we daar support, dan komen targets als $5.600 en $5.800 in het vizier.

Stef den Tuinder

Bekijk ook de bitcoin update van vanavond.

Josh Rager geeft te kennen alleen in bitcoin te investeren voorlopig. Hij verwacht nog wel een correctie naar $4.200 de komende tijd.

Ook Crypto Monk is “bullish” en verwacht een doorbraak naar boven.

Altcoins: FOMO rondom HOT?

In de top 10 is het vooral XRP van Ripple dat met een stijging van 3% opvalt. Bitcoin Cash levert weer 3% in na de opleving van de afgelopen dagen. Een andere opvallende stijger is Holochain (HOT). Crypto Dog geeft toe dat hij heeft meegekocht in de stijging.

 

crypto kopen 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Misss Bitcoin over de Libra coin van Facebook en de koersstijging van BTC

Madelon Vos

Pomp: ‘Bitcoin (BTC) is $100.000 aan het einde van 2021’

Robin Heester

Russische centrale bank: ‘Fraudeurs hebben liever cash dan cryptomunten’

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.