Coin review Quarkchain (QKC): wat doet de prijs na de mainnet lancering?

Bitocin Magazine NL start in samenwerking met Altcoinbase een nieuwe serie artikelen over altcoins. De Coin Review-serie trapt af met Quarkchain (QKC), een zeer succesvolle ICO die eind april haar uitgestelde mainnet lanceert. Wat gaat dit met de prijs van QKC doen?

Bekijk hier ons interview met Quarkchain op ons Youtube-kanaal!

Quarkchain (QKC) technologie

QuarkChain (QKC) is een supersnel blockchain-platform: doel is om het meest efficiënte systeem voor peer-to-peer transacties te zijn. De QKC is een ERC20-token gebouwd op het Ethereum-netwerk. Voor de startup uit Silicon Valley staan een aantal 'milestones' op het programma.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

ICO en koersontwikkeling

Quarkchain was één van de snelst uitverkopende ICO's. Het team koos ervoor om 80% van de beschikbare tokens in de privéverkoop te doen. Slechts 20% van de tokens zijn in het openbaar verkocht voor $20 miljoen in totaal. Een aantal koersontwikkelingen van QKC na de ICO:

Kerncijfers QKC

Hoe zien de kerncijfers van Quarkchain er begin april 2019 uit? (bron: Messari.io)

Coin review Quarkchain (QKC): wat doet de prijs na de mainnet lancering?

De koersscores van QKC afgelopen perioden sinds beursnotering:

1 week -0.88%
1 maand +32.79%
3 maanden +20.31%
6 maanden -22.23%

Wat zeggen analisten over de koers?

Hoe kijken analisten tegen de koers van QKC aan op de korte en lange termijn?

Volgens Coinpredictor gaat QKC op de korte termijn dalen, maar ze voorzien wel kleine winsten medio 2019. Door het "enorme groeipotentieel van de technologie" heeft dat een positieve weerslag op de koers.

WalletInvestor voorziet een minder jaar voor QuarkChain een minder jaar voor QuarkChain. De analisten verwachteb dat QKC het volgende jaar met bijna 70% zal dalen, met als gevolg een daling van $ 0,01.

Coin review Quarkchain (QKC): wat doet de prijs na de mainnet lancering?

Handelshuis Coinswitch is daarentegen weer extreem optimistisch: een koers van $0.208 is in 2019 mogelijk en binnen vijf jaar is een koers van bijna $0.4 (995% groei!) mogelijk.

Technische analyse

Wat zegt analist Stef den Tuinder van Altcoinbase over de koers op de korte termijn?

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author="Stef van Altcoinbase"]Quarkchain (QKC) heeft eind april een mainnet release. Deze is eind maart uitgesteld. Dit heeft geleid tot een korte prijsdaling. Momenteel is QKC al aan het stijgen. Een stijging van 35% op de lange termijn is goed mogelijk.[/penci_blockquote]

Coin review Quarkchain (QKC): wat doet de prijs na de mainnet lancering?

Interview met Quarkchain

We spraken Anthurine Xiang, Chief Marketing Officer en medeoprichter van Quarkchain in november 2018 tijdens hun meetup in Amsterdam.

Meer cryptonieuws

Lees meer over:
Altcoinaltcoinbasekoers

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...